PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. E da, kad će da se objavljuju defke?

Tek nakon što sutra bude otvorena tema. Ukoliko neko napiše definiciju, neka je sačuva negde, nemojte objavljivati.

2. Dakle, stvarno. Nemoš pošten radni čovek da se prijavi ni na takmičenje na Vukajliji, a da ga neko ne zajebava i vraća na kraj reda. Pu!!! Šalteruše jedne korumpirane!!!

3. Možemo da mijenjamo malo naslov?

Ona npr on ima defku "Cecina kuća" a ja definišem kao "Cecina kruća - ukrućenija bradavica Svetlane Cece Ražnatović" (vjerovatno neću tu a naročit ne na taj način ali ono samo da znam jer može dosta igri riječima sa Stivenovim defkama da se odradi)

4. Da, rekoh već negde. Može se menjati i naslov. Dobar ti je primer.

5. Opaaa meni odma pobednik prošlog. Srećno nesss.

6. Sa Usainovim može go kurac da se odradi :(

7. lolo jbg kacam govno autor

8. Srećno nesss.

Srećno? SREĆNO?!? SREĆNO?!?!?!?

Pa jesmo li se za ovo borili omogućavajući napušavanje na forumu?!?

9. fair play al ae RAZBIĆU TE!

10. Nisam upućen u prošlo takmičenje do kraja, jel znači sad da je primer ono "PK", a ne može da se ubaci drugi primer ili kako ?

11. JEBI SE DISKRETNI OPLODIĆU TE ČMAROM U KURAC!

Može li ovako?

12. Srećno nesss.

Ovo je gore nego da me napušio. Zna da su mu defke zajebane, i sad piša po meni. :/

13. Napusavanje...? Nije problem...
    Jepte se modulari cas otvorite cas zatvorite temu, a mi kao sanske kose... loA ne stvarno, mislim da ce biti kul takmicenje, ako se malo ubrza majku mu...

14. NEKA NAJGORI POBIJEDI!

15. Zna da su mu defke zajebane

Hvala na komplimentu. :)

16. Nisam upućen u prošlo takmičenje do kraja, jel znači sad da je primer ono "PK", a ne može da se ubaci drugi primer ili kako ?

Biće ta pravila objavljena kada budem pokrenuo zvaničnu temu, nakon čega ćete objavljivati defke i slati mi linkove u PVT.

Inače, "PK" pišeš na kraju, bilo tela defke, ukoliko nemaš primer, bilo u poslednjem redu polja za primer, imao ga ti jednog, ili deset. Bitno je da "PK" bude zažućeno, tj. da tu bude ulinkovana originalna defka, tj. ona koju parodiraš.

Još jednom, za svaki slučaj...

NEMOJTE OBJAVLJIVATI DEFINICIJE PRE OTVARANJA TEME ZA PRVO KOLO.

17. Сестра Ната победила! Да јој се јавно захвалим. :)

18. Inače, "PK" pišeš na kraju, bilo tela defke, ukoliko nemaš primer, bilo u poslednjem redu polja za primer, imao ga ti jednog, ili deset. Bitno je da "PK" bude zažućeno, tj. da tu bude ulinkovana originalna defka, tj. ona koju parodiraš.

To je to !
    odo spavati :)

19. jebite se manekeni!

20. Jebote ja sam lud, ja već pišem.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.