PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Jebote ja sam lud, ja već pišem.

Ja već 360 riječi spucah.

2. Ninka i ja dogovorili nerešeno, das jebemo i u produžecima

3. Miletu Nata namestila žreb, ne možemo se sretnemo pre finala.
    Jebaće te Ninka Bubreže ;)

4. jedite gomna baš.
    kako da se prijavim kad se u to vreme jebavam po busevima?
    nema proširenja?

5. Ja već 360 riječi spucah.

НЕМОЈТЕ ОПЕТ ЕСЕЈЕ ЈЕБО ВАС КРИВИ КУРАЦ!

6. Otvorena je i zvanična tema!

http://vukajlija.com/forum/teme/54546-parodija-kup-raspored-duela-opis-pravilnik-i-zvanicna-obavestenja

Takođe je postavljen link i u 1. postu ove teme.

Kada budu ozvaničen početak 1. kola tokom sutrašnjeg dana, svaki autor će dobiti i PVT sa linkom posta.

7. Kao što rekoh, ima da puknem. Jer pišem mehke i bolećive defke, na koje se sotoni lako sprdati, kad srca nema, a Kosovo je srce Srbije.

8. Mmm... samo da pitam, mora li parodija da bude isključivo šaljiva ili može d'ima pomalo sentimentalnu konotaciju sa par komičnih one-linera?

Inače nano, ljudi ođe bleje od jutros ako mi vjeruješ :D

9. Pa dobro, standardna pravila.

10. mora li parodija da bude isključivo šaljiva ili može d'ima pomalo sentimentalnu konotaciju

Tu imate svu slobodu.

11. jedite gomna baš.
    kako da se prijavim kad se u to vreme jebavam po busevima?
    nema proširenja?

Nano, predlažem da pokrenemo peticiju za proširenje. Nema smisla da mi radni ljudi izvisimo pored ovih penzionera što čekaju da predaju knjižicu od pet sati jutros.

12. jel lajkovanje što ja udaram pluseve ovom jebenom Ninki na svaku koju pročitam, a neću da ostavljam pofalne komentare, da mu ne dižem rejting u glasačkom telu?

13. Jedna od lepih stvari je što je ovom temom podstaknuto čitanje i ocenjivanje.

I krni mu minus, slobodno, šit su mu defke, lolo.

14. i PK i vi za ovaj link ;)

15. Ja ću Andreja i da predložim za naslov, i da oženim. Mislim, ne ja da ga... razumete.. Ma nisam to, bre mislio. Jeptese!

16. Jalda da je dobar PK link dok ga ne edituješ kako valja? :D

17. Puzzlefox

Sačekajte sekund. Je l' Stiven onaj te je onomad imao 0:0 skor za ocijenjivanje?

Не знам о чему причаш, тако да вероватно нисам. И не знам који ти је дупли, дај да видим ту дефиницију што си поменуо.

18. Jel smijem da kažem ko će da osvoji?

19. Možete ovde i da se kladite, ako hoćete. Zabole me, idem da spavam.

20. Jalda da je dobar PK link dok ga ne edituješ kako valja? :D

Haha, nema više zajebavanja sa specijalnim linkovima, ko onomad onaj Advokado što nas je prešao.

Možete ovde i da se kladite, ako hoćete. Zabole me, idem da spavam.

Vid' ga što ode ravno u ponoć! Watch your step, Cindarella!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.