PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Evo, pojasnio sam u pravilima.

- svaki autor definiše jedan izraz koji će biti parodija na bilo koju, ali jednu definiciju protivnika u duelu

2. posteno, ne bi bilo fer prema useinu i slicnima, samo jednu sme.
    vejve, ranije objavis 5 ako mozes, a prijavis onu koja najbolje prodje do roka za prijave, ti kao ne znas za tu foru, ju ju ju :)

3. znam, znam jer se družim sa vama ovde na sajtu... svašta se da naučiti od vas. :))
    al nisam imao priliku da to radim... pa do neki dan sam mogao samo dve da pišem, i to da ne bi Kaizena, tako bi i ostalo... :)

4. jeste kazan i ti na prs u ljubu sad, il to samo kenjaju zlobnici? sta kaze, jel vrucina i njemu?

5. E, dobio sam inspiraciju koja nije uopšte parodija, nego zajebancija onako, za obaška defku. A parodiju ću tek.
    Ćivot je lep!

6. Nismo, buraz, ja bi voleo da jesmo... mada, mogao sam da vidim da sklopim neki dil da budem malo mod, makar do oktobra... :))

Znači kenjaju zlobnici... a zbog negativnih kometara, pitao sam Brusa da skine defku, a on kaže od tog posla nema ništa, kaže on voli takve defke...

.

Agi, bacio sam ti defku u PVT... :)

7. Ja sam za to da je pisanje više defki pa biranje jedne nefer pričao još na prošlom takmičenju ali niko me ne jebe ni 2 posto. Neko može da napiše samo jednu jbg pa se dobro oznoji kada je piše.

Htedoh i da predložim da link originalne defke ide na vrh, omdah na početku tela da bi se prvo čitao original, ne vidim smisao drugačije.

8. ja sam napisao nešto nako

9. Bogomi sam ja očekivao malo kontroverze, malo pišanja po suparničkoj definiciji. Da se smijemo mi što vrijebamo iz prikrajka.

10. jes, da se ufati koji printskrin prije nego ih obrišu. dosadašnje takmičarske, mada sam pročitao samo jednu, su poprilično nikakve.

11. paninaro drkajlo-level pro :)))

12. lijepo mi reče Agilni da sam drkoš. neka, neka, zlopamtilo sam ja veliko...

13. Bogomi sam ja očekivao malo kontroverze, malo pišanja po suparničkoj definiciji. Da se smijemo mi što vrijebamo iz prikrajka.

Brate, nije pljuvanje nego parodija. Ja mislim da sam napisao parodiju.

Na fazon, pojam koji je on hvalio, ja sam opljuvao.

14. Takav je Paninaro. Spejs mu enteru dobro ne misli.

15. Brate, nije pljuvanje nego parodija. Ja mislim da sam napisao parodiju.

Na fazon, pojam koji je on hvalio, ja sam opljuvao.

Ma kul sve, defka je dobro napisana, nego ja sam drugačije malo zamišljao to. U fazonu filmskih parodija, kad digneš na sprdnju jedan film, ili čak cijeli žanr.

16. Ma kul sve, defka je dobro napisana, nego ja sam drugačije malo zamišljao to.

Nekad je bilo takmičenje ultimat fajt. Možda i najinteresantnije otkad sam ja ovdje. Tada se igralo jedno kolo sa direktnim duelima, a ukupan pobednik je bio onaj sa najboljim skor količnikom. Jedino je to mana. da smo nastavili da se prozivamo bilo bi baš kul heheh.

17. Jebiga, nama lešinarima treba da iskasapiš nekoga i baciš pred nas meso i krv lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.