PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Ja sam napisao definiciju. Ja jebem.

2. mars, gade, ja tek procitao prvu stranu, necu ni stici ostale, ko te jebe kad pises duze nego i car.

3. Ja sam napisao definiciju. Ja jebem.

Kasniš nigga, već 3 spremne. Sve ukupno preko 800 riječi.

4. koi ste zlikovci! Ja ne mogu pod pritiskom...

5. Kasniš nigga, već 3 spremne. Sve ukupno preko 800 riječi.

Boli me kurac za tebe, ja sam napisao pre svog protivnika i još sam mu podelio ocene. Inače, Atife, najviše pozitivnih sam ti podelio ja, tako da bi bio red da i ti mene ispoštuješ.

6. LAJKUJE ME, BAN ZA NJEGA I PROLAZ U FINALE ZA MENE, PO NAGRADI!

7. ja sam napisao pre svog protivnika

I ja

i još sam mu podelio ocene

Ocijenio 2 strane

E nigga, nigga...

koi ste zlikovci! Ja ne mogu pod pritiskom...

Čuješ mu priču. U prvom si šeširu eee

8. A DAAAAAAAAAAJ
    baš onaj dan kad me nema našli ste da se prijavljujete za novo takmičenje
    crap crap!

9. Кад почиње ово, до кад, како што...?

10. kakav derbi, lepri-kole. ocemo starog kostica za ovu priliku, nemoj ovog njeznog... lepri ce ojebati, to znam :)

11. Кад почиње ово, до кад, како што...?

Pa zar ti nije stigla poruka sa linkom teme u PVT? Ja moju već postovao...

12. A je li, hoće li definicije biti linkovane i na temu ili idu samo tamo regularno? Mislim, zbog lakšeg praćenja.

13. A ček, jebemmumiša, zbog čega ljudi pišu i po 4 pardodije na 4 različite definicije...
    Ja sam ubeđen da treba samo jedna, zar ne?!

14. Kad bude otvorena tema za glasanje čim svi autori pošalju svoje definicije, tamo će biti i svi linkovi :)

15. Da, treba samo jedna. Ljudi napišu nekoliko, pa onda pozovu rodbinu da pročita, prodiskutuje i odabere najbolju, koju će postaviti na Vukajliju.

16. ово није фер према такмичарима који имају лимит, јбг. ај сад објавим 14 пародија, ишмиш нема толико живих дефки бре :)))

и можда да се нагласи читаоцима да је боље да прво прочитају оригиналну дефку кликом на ПК, да би знали о чему се ради...

17. e pa moram i ja angažovati rodbinu ako prođem u drugi krug... :)

18. Mile, nisi razumeo... može samo jedna da se izbaci, a druga stvar je što će ti rodbina pomoći u odabiru koja od 10 će biti...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.