PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Obradijo Glavnoga! Biće to interesantan duel i on se svojski potrudio da me iznamaže zgomna.

2. Volim takmičenja jer nema toliko transfera kada čitam defke.

3. Truleks i Glavni napravili definicije koje kao da ne mogu jedna bez druge. Ovamo čista i mirisna nova krpa naspram smrdljive buđave, a u ovoj drugoj slika i prilika kafanske pevačice koja dupetom vadi eksere i pripitog namučenog oznojenog šljakera.
    +++++

4. Većina definicija je sasvim dobra, jedino bih voleo da se više vas potrudilo da isparodira celu definiciju, a ne samo da naslovu da drugo značenje. Ozbiljan sam za ovaj svoj link sa vrha strane, tako nekako sam zamislio. Osloniš se potpuno na definiciju koju parodiraš, a izmeniš je tu i tamo i usput probaš da šukneš protivniku, ako je moguće.

5. Bez obzira, zadovoljan sam :)

6. Nisam mogao naći defku koju bih mogao celu. Jbg, lakše će biti leriju, mnogo više kod mene ima defki i materijala

7. Ma nije problem ja da šuknem protivniku, al kako da šuknem Maksimilijanu kad o čoveku ne znam ništa.
    Bojim se naljutiće se čoek, šta zna ja.

8. Bojim se naljutiće se čoek

Utoliko bolje!

9. Ne brini se za Maksimilijana, znam ga ja, čovek i po! ....samo nemoj noću sam...

10. Šta radi ovaj Agilni, navlači na komentatorske sekte, pušta da se bijemo ko petlići.
    Ajme mene, biće krvi ovde.

11. Ja ga šuuuukno Usainu :)))

12. Ja se istripovah da u 13:10h mogu da objavim tek izvaljujem da mogu tek poslije 15 i nešto h. Je l' imaju neka nepisana pravila da treba da objavimo kad i naš protivnik ili sam čistog obraza ako to uradim prije/kasnije.

13. Sve jedno je kad uradiš, ali ako hoćeš, odabraću ti nešto na minut, objavi defku, pa skidam iz Odabranih. Mo'e?

14. A ostavi mu malo, da se kurči :)))

15. Kod Agilnog sve može. Koji si car eeeee

16. Sve jedno je kad uradiš, ali ako hoćeš, odabraću ti nešto na minut, objavi defku, pa skidam iz Odabranih. Mo'e?

Sačekaj samo da pripremim iz worda dokument pošto mi se maloprije restartovao komp. Spreman sam za 5 minuta samo da sredim pa ti šaljem ođe.

17. Ne šalješ ovde, nego na PVT bre! Eno, možeš sad.

18. E'o brate objavih i razvlačio sam puno jer mi zakočio hrom pa mo'š da obrišeš onu što si odabrao pa ću je ponovo objaviti noćas (ionako nemam nikakvu ideju za danas)

Fala ;)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.