Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
haj, recimo da sam napisao parodiju.
чекај, се поставља овде линк кад напишеш, читај, попишаш се по костићу?
Шаљеш агилном на пвт линак
свако добро теби и твојима позз
Хе, написао сам зајебанцију инспирасан углавном насловом, не хотећи да исту пласирам као такмичарску и изнапушаваше ме минуси људи неспремних на авангарду и хуморску.
Нека, парода поноса те следи!1
jbt, ubih se od čitanja... uh...
Ђе је овај мој курац, нема га 18 сати, дако сврати, 'бем га у главу
Dizvineš nema ni mog.
Agilares, aj pravi temu za glasanje, dosta ih je već napisalo defke, koliko vidim. Nećemo da ih čekamo sve valjda da napišu, pa da glasamo?
Šta si na pisao Zerolololooo?
Ja se smorio, Remaceova najduža defka ima dva reda.
Tek kad svi napišu defke može glasanje. Eventualno da podelim na dva dela, ako gornjih/donjih osam duela bude kompletirano, pa da bude glasanje za jednu polovinu žreba, pa za drugu. Mislim da je ipak bolje sve odjednom. Za sada još čekamo.
A ti isparodiraj kilometarskom opaaaaaaa
Odrađeno, vidim i protivnik odradio. Lijepo je tako, da ne kočimo :)) :))
Е па добро, видех да многи пародирају само наслов, мислио сам да то није кхм препоручљиво, али ако може, боле ме гс, можда ћу и ја.
И не пожурујте ме, не могу кад ме гледају, лоло
Саћу, бокте....
Ja se iskreno nadam da će pri glasanju da se posmatra sve. Kvalitet definicije, ali i to koliko je kvalitetno isparodirana cela defka, od prvog, do poslednjeg slova.
начи пародија, јел де? лоло
Kad vidim trulekss i mene kažem Žreb je Pička
Joj, Gusti, jeste tebi problem što ja nisam inspirativan za parodiranje, al' je još zajebanije što kod tebe ima pun kufer pogodnih. Sad sam na mukama :P
eee, još nisam video kako mi je protivnik odradio, idem da bačim pogled... :))
al da mi cepa minuse... :)) (šalim se naravno)
Skrletniče, ajde da se "koljemo" do kraja! :))