Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I da nema drugarskog glasanja. Mnoge definicije za takmičenje ne mogu gledati kao parodije, već kao druge strane novčića na kojima se nalaze originalne, isparodirane defke. Odlično su ljudi odradili posao do sada, a mom protivniku Atifu skidam kapu.
Za ovo si naročito u pravu. Parodija može biti i preterivanje.
Ja sam npr mogao napisati da se truleks krpom skida katran s apola 11
Jel može neko od modova da baci pogled na moju definiciju, i da mi kaže da li je ono parodija ili kako Mala Vidra kaže plagijat...
Bio bih zahvalan...
EDIT: Ako je plagijat, defku obrišite i diskvalifikujte me sa takmičenja. Tako je najpoštenije...
само проблеми с тебе, веслач :)
Pomenula je da je slično, jer je i jedno i drugo u suštini način privlačenja ženskog pola. Ti si imao urnebesnije viđenje, tj. ono koje u RL ne bi nikako upalilo, tako da u suštini jeste parodija, bez brige.
Na sličan fazon je napravljeno 90% "romantičnih" scena Mrak filma, na primer :)
šta te bole jaja šta neko kaže
EDIT: nisam je pročitao još uvek ali i dalje tvrdim isto
ocu da glasam bre
Obratiti se sledećim autorima:
uraczaganje
Count Zero
Remac
(…KrajsleR…)
diskretanbg
Стеван
highlander007
Maksimilijan Morel
Larry Underwood
Boxer
Kajtezzz
StefanKostić
:)
ebse
edit: namig, namig, cmok
Tom nekom logikom sam se i vodio...
Veslo je karbonsko, privlači gromove...
Khm!
EDIT: ♥ ;)
U bre Rajderu što si razmažen k'o neka trudnjača u pubertetu. Oladi malo.
Избацио, а прекидају ме ови моји, те нестало тоалет папира, те намести лепљиву траку, те дај ово, те дај оно, те пусти филм да гледамо, уф!!!
Ајмо лајкерииии!
Edit: Оће да ми је минусирају нелорди, па је ли видите ПК, мајкуму?
A meni link, a?
diskvalifikacija oma!
Evo, jgb, čitaš li kako me ometaju... Uf... Da, draga, možemo sutra neku osvezavajucu salatu, stani samo da... uf Da, ići ćemo da vidimo sandale, jbt takmičim seeeee, pušćaj!
To je zato što jedeš osvežavajuće salate dechko.
JA BI REMCA DISKVALIFIKOVO JER JE PIČKA I NE SME DA POŠALJE DEFKU JOŠ.
Bio bih zahvalan...
EDIT: Ako je plagijat, defku obrišite i diskvalifikujte me sa takmičenja. Tako je najpoštenije...
плагијат је! захтевам да га дисквалификујете!
ако прођем костића, можеш дупаднеш место мене за 2 сома
JA BI REMCA DISKVALIFIKOVO JER JE PIČKA I NE SME DA POŠALJE DEFKU JOŠ.
Remac ti poprskao definiciju, možeš slobodno da se ne loguješ 5 dana od sramote!