PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Немо'те да ме пожурујете. Немам сад времена, написаћу до вечерас.

2. fali moja, ne merem je još napisat' , kvota ne da :)

3. Agilni
    Sramota je gazdu, ne smem.

A "mudo" je legalno?

4. Ako neko zajebe, mogu duletim

5. fali moja, ne merem je još napisat' , kvota ne da :)

AGILNI REAGUJ ODABERI ČOVJEKU NEŠTO!

6. ne, ne, ne, ninka, ja još dva sata pa onda mogu da pišem, to ja samo da se zna zašto je nisam napisao :)

7. Ćuti i uklapaj se, možda se zajebe. :D

8. Jeste, onoliko govana odabraše prije neki dan, mogu vala i Krajsleru jednu.

9. agamemnome, zajebi se :DDD

10. da Paninaro, defke su mi gomna jel ?

11. Ah, kuku meni, nisam se dobro izjasnio... mislio sam na govna onih koji su na ovoj temi tražili odabranu, nikako na tebe :-)

12. e, aj oprostiću ti ovaj put, mojne se ponavlja :))

13. sa žutim kartonom mogu živjeti :-)

14. da, ali sa njim propuštaš neke utakmice, i budeš pažljiviji :)

15. kake su ovo limunade ovde.

Paninaro evo tebi jedan Sunđer Bob karton, pa se ti zajebavaj.
    http://www.dodaj.rs/f/e/bq/4l8weAqq/sundjer-bob-karton.png

16. сајт прељева од аутора, а (скоро) сви су живели срећно и дуговечно у миру и благостању...
    беху то дани за памћење. а онда, једнога дана...

17. mislio sam na govna onih koji su na ovoj temi tražili odabranu

Osjećam se prozvano

18. Ma neće on na tebe, vi ste vaši :)

19. MileBubreg
    сајт прељева од аутора, а (скоро) сви су живели срећно и дуговечно у миру и благостању...
    беху то дани за памћење. а онда, једнога дана...

...jednoga dana u čistoj dokolici plemić zvani Agilares podeli mačeve svojim slugama i reče:
    -Prosipajte drob! Puštajte krv braće svoje dok ne ostanu dvojica! Dvojica odabranih koji će se boriti za ledeni presto satkan od definicija, pluseva i fejsbuk lajkova!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.