PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Немо'те да ме пожурујете. Немам сад времена, написаћу до вечерас.

2. fali moja, ne merem je još napisat' , kvota ne da :)

3. Agilni
    Sramota je gazdu, ne smem.

A "mudo" je legalno?

4. Ako neko zajebe, mogu duletim

5. fali moja, ne merem je još napisat' , kvota ne da :)

AGILNI REAGUJ ODABERI ČOVJEKU NEŠTO!

6. ne, ne, ne, ninka, ja još dva sata pa onda mogu da pišem, to ja samo da se zna zašto je nisam napisao :)

7. Ćuti i uklapaj se, možda se zajebe. :D

8. Jeste, onoliko govana odabraše prije neki dan, mogu vala i Krajsleru jednu.

9. agamemnome, zajebi se :DDD

10. da Paninaro, defke su mi gomna jel ?

11. Ah, kuku meni, nisam se dobro izjasnio... mislio sam na govna onih koji su na ovoj temi tražili odabranu, nikako na tebe :-)

12. e, aj oprostiću ti ovaj put, mojne se ponavlja :))

13. sa žutim kartonom mogu živjeti :-)

14. da, ali sa njim propuštaš neke utakmice, i budeš pažljiviji :)

15. kake su ovo limunade ovde.

Paninaro evo tebi jedan Sunđer Bob karton, pa se ti zajebavaj.
    http://www.dodaj.rs/f/e/bq/4l8weAqq/sundjer-bob-karton.png

16. сајт прељева од аутора, а (скоро) сви су живели срећно и дуговечно у миру и благостању...
    беху то дани за памћење. а онда, једнога дана...

17. mislio sam na govna onih koji su na ovoj temi tražili odabranu

Osjećam se prozvano

18. Ma neće on na tebe, vi ste vaši :)

19. MileBubreg
    сајт прељева од аутора, а (скоро) сви су живели срећно и дуговечно у миру и благостању...
    беху то дани за памћење. а онда, једнога дана...

...jednoga dana u čistoj dokolici plemić zvani Agilares podeli mačeve svojim slugama i reče:
    -Prosipajte drob! Puštajte krv braće svoje dok ne ostanu dvojica! Dvojica odabranih koji će se boriti za ledeni presto satkan od definicija, pluseva i fejsbuk lajkova!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.