PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Paninaro ošuri neki komentar, on se prepričava još na deset stranica, to sam primetio, zato valjda što su mu nejasni komentari, a napadački, a kasnije se kao ispostavi da ni na kog nije mislio :)

2. Planinarov sarkazam ima Krunu na ovom sajtu. Niko ne može vodu da mu nosi kad je to u pitanju, mnogi i ne kapiraju pa se ljute. A druga je stvar što je zadrt ko neka drtina matora al samo po nekad:)

3. Ne ljutim se ja ni na koga na ovom sajtu, jebiga svi se zezamo, valjda tome i služi sajt, a Bokseru što veliš da mu je sarkazam ubedljiv, to je ono što ubada u centar. Baš si ga lepo opisao, on kaže, a na nama je da se ljutimo, el jok :)

4. Taj fazon brate. Gde ćeš da se ljutiš na čoveka, nemoj biti Jebač :)

5. mnogi i ne kapiraju pa se ljute.

Okrenite se vašim crnogorskim korijenima!

6. Decxko ne bi valjalo tako da se zajebavaš, ipak smo vam mi dali državu :)

7. A da, dobro si... Čuo sam tu priču neđe :D

8. Gde ćeš da se ljutiš na čoveka, nemoj biti Jebač

pu, pu nikad bilo, pre bih bio Paninaro

9. Pazle, ništa se ne menja :)
    Krajslere, naravno da bi pre bio paninaro, em ne bih bio debeo em bi vozio X6. Axaxaxa

10. Paninaro vozi Zastavu 128.

11. Ma neće on na tebe, vi ste vaši

Boxere, reče li nam to da smo vaške?

12. StefanKostić

3 čoveka, 13 strana.

3 čoveka, metar kurca.

13. Море немој да покренем референдум да подијелим сајт на српски и црногорски дио форума... А знате и сами, чак и да 200 аутора гласа, за ће бит' 260, тако да... Не пиљкајте у ЦГ много, Мило нас је научио свему.

ПАНИНАРО ОПОЗИЦИОНАР, ДИЛАН ОПОЗИЦИОНАР ОПААААААААА

14. dje more ima kurac od 33 cm?

15. Paninaro, taman s'posla :)

16. i ja evo, sad ušo u kuću... pas mi se posrao na sred dnevne sobe

ПАНИНАРО ОПОЗИЦИОНАР, ДИЛАН ОПОЗИЦИОНАР ОПААААААААА

ne turaj mene u taj koš! :)

17. SRBIJA! MOMO! ŠOĆ!

18. Ахахаххаа, нека га, видио је да то није права опозиционарска кућа!

19. Puzzlefox

Neka neko zove Stevana na telefon da mu javi da ću da proglasim pobjedu u ponoć ako se ne pojavi.
    Mada reče da su ga smorile moje defke. Možda se napio sinoć što znam. lolol

Ту сам, не брини. Имам од синоћ спремну једну, али нисам баш много задовољан. Ако ускоро не нађем и направим бољу, објавићу онда ту.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.