PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Brus ne daj da manipulišu stebe!

2. Ne znaš ti koliko sam mu ja slao kartonja vinjaka ranije. eee

3. Šta ću ja sa Stafordom? To jede cele krave dok odraste, ima moj zet... neka mala tetovažica makar, golupčić neki?

4. Brus, da nećeš slučajno leptira?

5. ja sam istetovirao pokojnog strika na ramenu i u početku je bilo sve ok ali sada kada sam se ugojio striko je počeo da mi se smije.

6. http://i.imgur.com/zJqPTvo.jpg

Ja čisto da podsjetim ljude na šta treba da obrate pažnju.

7. To onaj fazon "Ima na guzi ovcu tetoviranu"? Meeeneeee si naš'oooo :)

8. Za druge se navija, Ostrog se tetovira!

EDIT: 'Oće Agilni opet ranije da otvara glasanje ako svi spreme defke?

9. Meeeneeee si naš'oooo :)

Sudija vo, sudija vo, sudija vo-li-mo te mi!
    Šta ću kad si volast... :)))

10. Jel ovo konjče smišljeno ima ovoliko grive, da bi isprovociralo svog ćelavog protivnika?
    Kvaran si, kvaran...

11. Čeka se glavni. Ja ovde najavljujem bear fight, a on ladi muda u Guči. Samo još treba da ništa ne objavi pa da moram vraćati pare za ulaznice.

12. ГЛАВНИ БОКТЕМАЗО СВАКИ ДАН ПИШЕШ ПО ПЕДЕСЕТ ДЕФИНИЦИЈА А САД ТЕ НЕМА. ДЕДЕР ДОЛАЗ ОВАМ!

Добра дефиниција Каунт Зира, очекујем тешку борбу на средини терена. Нека победи бољи, а ако не победи бољи, онда ће победити Каунт Зиро. хехе Контате?

13. Čekam glavnog i spreman sam da glasam, mada ću svejedno dati glas highlanderu jer ne možemo jednom po jednom zbog nitkova kakav je on da odlažemo ovo takmičenje.

Žao mi je što se bori protiv jadnog autora kakav je HL pa neće biti u potpunosti potučen (iako ne sumnjam da će primiti šuk), jer da je neko kvalitetan kao ja u duelu sa njim, ne bi znao gdje je nakon što mu protivnik postavi defku.

Ajde ljudi, šta ste se ukipili, podgrijte atmosferu malo eeeeej

14. Usain Bolt

Pazl do pobede!

Puzzlefox

Ču'š, zna Usein bre!

A pazi braću što se našli? Jedan već dobio po pički, a drugi svestan da će i on pazariti.

15. He he he, kako si komičan nessse. Nećeš znati đe su ti bubrezi kad se obračunaju glasovi.

16. Rade, ovo ti je G3 poni ja gotivim ove novije tako da... nije smiješno...

17. Penis vagina izmet dojka

18. jesi sad potrešen?

19. Jesam. Potrešen sam činjenicom da sam mislio da si tu neđe po kvalitetu sa mnom a svi su izgledi da ću te apsolutno deklasirati...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.