PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. :)
    kako da ne...

2. I šta sad? Čekamo svi glavnog?

3. Ja mislim da je glavni u Guči

4. Sjedi jadan. I pripremi jednu čašu vode i malo šećera ako se potreseš ;)

5. Glavni i Pseto nisu napisali svoje defke. Ne bih da bude prolaza za zelenim stolom, tako da ćemo ih čekati.

6. Čini mi se da je Pseto u Guči... makar je tako Jebač pominjao... pogledajte na onoj temi...
    EDIT: Pa i glavni je u Guči...
    Lopovi se opijaju, a mi čekamo na njih!

7. Ajde agilares, daj da se glasaaa

8. Jebi ga, nema glasanja dok ne napišu definicije, ali ovim su glavni i pseto88 i zvanično sebe isključili sa narednog takmičenja.

9. Zašto sam ja mislio da se u 11 zaključava postavljanje defki? Možda sam samo retardiran

10. Neka.se njihovi protivnici bore između sebe. Tako nece biti prolaza za zelenim stolom.

11. Dobro veliš paninaro. Imaju sat vremena da pišu...

12. A osmi duel ja i dilan dog. Ionako ste mi obrisali post sa teme za prijavljivanje a dilan je rezerva.

13. Ja bi ubacio dvojicu poraženih iz prvog kruga sa najviše bodova. Kostić će se složiti lolo
    Šalim se, mislim da je Paninaro u pravu!

14. More. Dajte mi da opletem po ovom starcu!

15. agilni imaš ovde gore dobre predloge, reaguj

16. dajte meni da opletem po hajlenderu mesto glavnog!

17. Ma samo nek prođu njihovi protivnici i kraj. BEZOBRAZLUK!!!1!

18. Rezerve koje sam pominjao su bile za 1. kolo. Ne može rezerva za 1. kolo, bez borbe direktno u 1/8 finala.

Ako ćemo dalje sa rezervama, onda su za 1/8 finale to Remac i Truleks Krpa, kao poraženi u direktnim duelima, ali sumnjam da bismo time sada nešto ubrzali (dok se pročitaju protivnikove definicije, smisli nešto, napiše...).

Ukoliko se do određenog trenutka sutra (najverovatnije podne) ne pojave glavni i pseto88, njihovi protivnici će proći bez borbe, a glasanje će biti otvoreno za preostale duele.

19. I ja sam raspoložen, ako može... :)

20. Njah. A bio sam mu i defku probrao i sve. Ipak ću da je izbacim boli me baš kurac što je vi nećete. Zli ljudi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.