Dobar je to predlog, za ove sa najviše bodova od poraženih (mada mi je u kup takmičenju logičnije da uskoči prethodno poraženi iz tog dela kostura), ali verujem da bismo i njih sasda čekali približno dugo.
Druga stvar je što bi i drugi duelista u paru morao ponovo da piše definiciju, jer će imati novog protivnika (da ne bismo izgubili na suštini duela).
Tako da... s obzirom da je moderator uvek u pravu:
Definitivno je odlučeno da glasanje kreće sutra u podne i trajaće 24h.
ljudi i u prošlim takmičenjima neki ljudi nisu slali na vreme svoje definicije i umesto njih su išli protivnici,
ništa ja tu ne bi komplikovao, ko ne pošalje ispada i to je to!
Jedina, ali JEDINA varijanta u kojoj bi se složio da uskoče Remac i Truleks krpa je da njih dvojica PVT-uju protivnike, tj. Urrada i Hajlendera007, pa ako njih dvojica pristanu da odbace već napisane definicije i isparodiraju neku od svojih novih protivnika, a sve se to obavi do podneva, imaćemo kompletne duele, a pseto i glavni će odmah biti diskvalifikovani.
I još jedna stvar, s obzirom da JA vodim ovo takmičenje, termine sam prilagodio sebi. Kako je nedelja u podne termin koji mi ne odgovara, ispravke tih duela u potpunosti morate koordinirati sa Bruce-om (ako je onaj moj predlog iznad vama prihvatljiv, ako nije, primenjuje se ovo boldovano.
Реално, ово и није лош предлог.
Ова двојица, ако су на Гучи, сумњам да ће стићи нешто да напишу сутра до подне.
Ma znao sam da nema ništa no čisto da te ispoštujem :D
Pravo predloga imaju samo takmičari, oko našeg dupeta se radi :)
Mislim da si to nešto više uništio onim postom od pre par strana ;)
Kakve veze imaju Brus i Nana? Axaxaxax
Ако је предлог добар, нема везе чији је. :Р А и Дискретни Бг јесте такмичар, његов је предлог.
Dobar je to predlog, za ove sa najviše bodova od poraženih (mada mi je u kup takmičenju logičnije da uskoči prethodno poraženi iz tog dela kostura), ali verujem da bismo i njih sasda čekali približno dugo.
Druga stvar je što bi i drugi duelista u paru morao ponovo da piše definiciju, jer će imati novog protivnika (da ne bismo izgubili na suštini duela).
Tako da... s obzirom da je moderator uvek u pravu:
Definitivno je odlučeno da glasanje kreće sutra u podne i trajaće 24h.
не мере бре!
:( realno poraženi od ove dvoice što su otišli u guči treba da upadnemo.
Agilni totalno neprofesionalno ja da ti kažem.
pogledati pravilo br. 1
Izbaci bohora!!1
ljudi i u prošlim takmičenjima neki ljudi nisu slali na vreme svoje definicije i umesto njih su išli protivnici,
ništa ja tu ne bi komplikovao, ko ne pošalje ispada i to je to!
Pazite sad ovako...
Jedina, ali JEDINA varijanta u kojoj bi se složio da uskoče Remac i Truleks krpa je da njih dvojica PVT-uju protivnike, tj. Urrada i Hajlendera007, pa ako njih dvojica pristanu da odbace već napisane definicije i isparodiraju neku od svojih novih protivnika, a sve se to obavi do podneva, imaćemo kompletne duele, a pseto i glavni će odmah biti diskvalifikovani.
Gusti mislio si da prođeš bez borbe decxko? Nemoj se nadaš!12
I još jedna stvar, s obzirom da JA vodim ovo takmičenje, termine sam prilagodio sebi. Kako je nedelja u podne termin koji mi ne odgovara, ispravke tih duela u potpunosti morate koordinirati sa Bruce-om (ako je onaj moj predlog iznad vama prihvatljiv, ako nije, primenjuje se ovo boldovano.
Oću ja protiv Urrada!!!1 :)
Agi može bato kako oš meni sve jedno ko Saši Matić dan i noć a kapiram da je i ostalima šta koga boli kurac kaće glasanje.
Oću ja protiv Urrada!!!1 :)
Decxko kad je ko pobedio skriptu sti lud?
rajderu, kako misliš da trguješ sa skriptom?
Odustao sam od toga. Slučajno te videh negde na fbu, i prezivaš se isto ko ja. Jbg, nemam duše onda da namestim takmičenje :)
Agilares, odluči se. Reci, biće tako i tako, i kraj priče. Od nas 15 imaćeš 4234 različita mišljenja