Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Au, kakvo polufinale!
Objavljeni su parovi 1/2 finala:
http://vukajlija.com/forum/teme/54546-parodija-kup-raspored-duela-opis-pravilnik-i-zvanicna-obavestenja?strana=1#post_2471766
Samo da napomenem da sam glasao
Auu, a šta sad? :0
Imam dojavu da su neke munje, gromovi i nemanja struje i neta u pitanju kod Boksera, pa ćemo ga sačekati da napiše definiciju.
Hvala Nesss-u što me je obavestio na vreme.
Možete glasati za dueliste 1/2 finala "Parodija kupa"!!!
http://vukajlija.com/forum/teme/54838-parodija-kup-1-2-finala-glasanje
ne mogu da glasam, smatram da su sve četiri jednako dobre i nemam nikakav kriterijum da se odlučim, praštajte sva četvorica, jednostavno ste predobri...
Bruse može pivce? Ladno!
Al ste se vi ovde obilno isprskali! Svaka čast!
od ove četvorke ko završi turnir bez nagrade neka mi se javi sa linkom defke koju želi da mu bude odabrana
Ovo sam i ja hteo da napišem. Od mene samo plusovi, glasanja bez.
Count ojebao.
Vrhunske defke, dostojne polufinala, pa i finala!
al daju se uvideti nijanse što omogućava glasanje...
I ja sam pomislila to, ali sam presekla, a moglo je da bude i obrnuto bez problema.
Svaka čast svim takmičarima, nikada bolje definicije nisu iznedrene!
Sinoć neko jebeno nevreme bilo i ostade bez neta. Moro sam i do konflikta da dođem sa ovim likom što drži jebenu radnju. Kaže on nije moja stvar što ti imaš takmičenje na Vukajliji, e nećemo tako kolega. Hvala na strpljenju i izvinte ako sam vam poremetio koncepciju. Ispade ovo na opasno takmičenje jbt. Dobre defke. Ovaj Zero naraste u opasnog autora sumpor ti. nesssu posebno hvala za doprinos oko ovoga :) Mile čast mi je dizgubim od tebe. Praštajte ako malo Rajderišem jbg.
Spoštovanjem Bohor sporodicom.
E, Boxore, tako si me dirno, da odoK da promenim glas... Ko bi rek'o da si ti tako toplo biće... :*
lol
Anjnjnjnjnjnj, mica.
Kupus&Pečenje
slatko pomirenje
Bio sam sarkastičan, OPAAAA. :)