PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Jebote, i Bili menjao nadimak. Sad vidim na temi da je električar glasao i pomislim ''ovo nešto nije dobro, električar glasao'' kad ono Bili Šarp :0
    Koji vam je vrag? Smorka, Pazl, Bili... Ko će vas upratiti?

2. Smorka, Pazl, Bili

Od skoro i "sos"

Inače nesss bio nešto bolji od kaunta a Bohor... Ma ne trebaju glasovi Miletu lololo. BOHORE PORAZI IH!!!

3. Ljudi, svaka čast! Sve definicije ODLIČNE!

4. Koja frka za koga glasati. Nijanse. Jebene nijanse, trenutno raspoloženje, eci peci pec...

5. Ja nik ne mjenjam, mjenjate ga vi zavisno od raspoloženja i otvora očiju te težine podočnjaka.

6. UŽIVO OBJAVLJIVANJE REZULTATA 1/2 FINALA PARODIJA KUPA:

http://challonge.com/parodija_kup

EDIT: Objavljeno.

7. Ko li gura ovog Bubrega kad ja preskočim da glasam ;)
    Čoeče, kaka napetost, finale jebeno...

a kaće sledeće takmičenje trololo?

8. Johnny Kurajber

Koja frka za koga glasati. Nijanse. Jebene nijanse, trenutno raspoloženje, eci peci pec...

Stvarno su nijanse odlučivale i ne bi bilo nepravedno kakav god rezultat da je bio.

9. a kaće sledeće takmičenje trololo?

Pa najavio je Brus nešto novo, nešto drugačije, NEŠTO DIVLJE!

10. E pa čestitam!
    Hvala svima koji glasaše za me.
    (Tako nastavite, lololo)

11. Ja sam predložila da bude takmičenje u definicijama koje u tekstu ne sadrže slovo "A".
    Kako vam se čini?

12. Po ko zna koji put prebrojavam glasove, nesss gubi posle prve strane, na sledećoj preokrene. I to ubedljivo.

13. Jes vala, kako je krenulo, oprostio sam se od finala. Mislim da je do 11-12-tog glasa bilo izjednačeno...

14. NEŠTO DIVLJE!

Nešto osvežavajuće...
    Taki nam je Brus

EDIT: Da se nisam takmičio, ne bih ni ja glasao. Svi su pokazali da su dobri autori(ne samo učesnici polufinala). Ali su lenčuge i demotivisani.

15. Pa najavio je Brus nešto novo, nešto drugačije, NEŠTO DIVLJE!

ARILJE OPEN - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

16. Kako vam se čini?

Nekako Cipiripijivski.

17. Ne bre, mora da bude smisleno, ne da se izmišljaju reči...

18. CIPIRIPI može - nema a.
    sam u pravu Ntnt?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.