PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Ma rešeno je to, pišemo samo za prestiž i ćao :)

2. Koju ćeš da ti parodiram? Biraj, šta ćeš da ubacim u defku: sado-mazo seks, trpanje robota, trpanje političara, drogoše, trpanje robota drogoša?
    Samo nemoj Šćepovića i kladionicu, ko boga te molim!

3. Matori moje definicije su već same po sebi parodija :)

4. Ima da ih uozbiljim onda. Potkočiću ih Ničeovskom mistikom i ispuniti Geteovom poetikom. Preko svega, zabradiću ih sandrićem!
    Ima ljudi da plaču, zarozani nad sudbom svojom, sve brišu suze i nos da duvaju jednom rukom, a na plus i zvezdu klikću drugom!

5. Čisto d'uđe u zapisnik, na prošlom takmičenju sam nudio modovima jednu moju nagradnu da dodele jedinom autoru koji me pobedio, ali nisi hteli da prihvate. Kažu dobiće i ovako i onako jerbo je dobar avtor.
    U ovom bih takođe dao, da se Brus nije poneo tako gospocki. Naravno, ako pobedim...

Kažu dobiće i ovako

Da ih podsetim...

6. E, na prošlom me roknuo nesss, pa boxer.
    Sad nesss... Kapirate. Sa sudbom se meni treba boriti, nije to samo defka u pitanju!

7. Prošlo takmičenje sam u Finalu, tj za treće mesto bio sa Brusom koji je reko da će odabrane da se odrekne u korist protivnika. Nisam hteo odabranu. Posle je Brus to nadoknadio na drugi način al to nije tema ovog razgovora :)

8. Zašto si Vejvrejder, boxeru? lolo

9. jebote Boksere, ovo ispade kao da sam nadoknadio u naturi, ako me razumeš... mnogo gej ti post :)

10. OGRAĐUJEM SE ODMA OTOGA

11. E, na prošlom me roknuo nesss, pa boxer.
    Sad nesss... Kapirate. Sa sudbom se meni treba boriti, nije to samo defka u pitanju!

Od sudbine ne mereš pobeći decxko.

12. Eto meni motiva da savladam boxera. A vas dvojica posle vidite :))

13. Brus nema veze sa ovim, sad smo samo ti i ja momak.

14. samo ti i ja momak.

OĆU JA DA BUDEM MOMAK!

15. Moj momak neš pa da si vladika.

16. Zašto si Vejvrejder, boxeru? lolo

Kontam da ovaj sajt ne bi imao tu čar i ne bi bio tako zanimljiv da nije mene... lololo
    Vejvrajdera za moda !

17. Bio bi mnogo siromašniji, ako me razumeš xe xe

18. Nećeš da otkrivaš adute. Ok je to, prpa, ovo-ono :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.