Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Objavljeni su dueli finala i borbe za 3. mesto:
http://vukajlija.com/forum/teme/54546-parodija-kup-raspored-duela-opis-pravilnik-i-zvanicna-obavestenja?strana=1#post_2474782
Da čujem šta su nagrade ili ne pišem definiciju?
Ovo za defke koje ne posjeduju pomenuto slovo bi bilo kul.
Viđi ovo, to slovo se ne vidi ni u mojoj rečenici...
Nije nešto teško...
Viđi ovo, to slovo se ne vidi ni u mojoj rečenici...
Nije nešto teško...
I nije. Postoji već u podforumu "Igre".
NAGRADE PARODIJA KUPA:
- odabrana definicija sa takmičenja po izboru moderatora
- odabrana definicija sa takmičenja po izboru autora
- odabrana definicija van takmičenja po izboru moderatora
- odabrana definicija sa takmičenja po izboru autora
- animirani XXX GIF u PVT, ali podžanra koji će odrediti nepostojeći algoritam
- odabrana definicija sa takmičenja koju su autori odredili (izbor će biti održan po završetku finalnih duela)
Ja da sam mod organizovao bih takmičenje:
"Sveti Kazan banuje _______"
Takmičari bi imali pravo da izaberu jednog autora među ostalim takmičarima kojeg žele uvrstiti u svoju defku i onda da opišu epsku bitku Kazana i istog.
Nači nesss ulazi posle takmičenja u top 20. Axaxaxaxaxaxaa
Ma lako će oni, nego šta ćemo mi, sirotinja?
Boxer, esi mi dobar? :D
Zero prošli put sam ga izduvao sa Dilanom zajedno, sad će mo ti i ja isti kurac :)
E, a može za sledeći put - ko ispadne dobije ban jedan dan.
Mada je Brus reko da će dodabere i onom ko izgubi tako da se opusti :)
Boli me uvo, reko Bruce da će da izabere jednu onome ko izvisi, saću da pišem samo za slavu.
Axaxaxaxaxax, koje smo ladovine :)
Idem da printskrinarujem to što je napiso. Kakve sam sreće, zagubiće se post.
Tako jedan jedini put ja dobijo peticu iz srpskog na kontrolnom, ali kur*ac, nastavnik prosuo med po radovima i ništa. Eno ga, još živ, beštija, mamumu srpskohrvatsku i književnost.
Može to Nato al kad se ti budeš takmičila, ja ću tada biti sprečen verovatno :)
Ja sam to prepustila vama, završila sam sa takmičenjima, previše mi je bilo stresno :))
A i neka nova moda na sajtu, ne sviđa mi se. Nema žana IČ!
To je moja nagrada za onako dobre definicije u polufinalu. Kad ste uspeli da mene dovedete u situaciju da ne mogu da glasam onda je jasno da ste svi zaslužili barem neku nagradu - dakle, kome Agilni dodeli XXX gif neka se javi u PVT sa linkom (uz uslov da ne dobije ovu utešnu nagradu, naravno) :)
Kobaja kup!
E, tačno je suđeno da mi 200. defka bude ova. Od juče obrisao 4-5 komada (par bilo 10+) i i dalje sam na promotivnih 199.
Ne treba print, veruj čoeku na reč.
Ma verujem brusu 100%, nisam ni aludirao da će on da obriše post, nego kao ako se zagubi, a propo baksuzluk i to. Jbt, brus se odreko odabrane pre, a neće ovo da ispuni. Čovek ozbiljan, porodičan. Dobro, porodičan.
(Da se razumemo, odabrane se ne bih odreko ni za burek.)