PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Da čujem šta su nagrade ili ne pišem definiciju?

2. Ovo za defke koje ne posjeduju pomenuto slovo bi bilo kul.
    Viđi ovo, to slovo se ne vidi ni u mojoj rečenici...
    Nije nešto teško...

3. Ovo za defke koje ne posjeduju pomenuto slovo bi bilo kul.
    Viđi ovo, to slovo se ne vidi ni u mojoj rečenici...
    Nije nešto teško...

I nije. Postoji već u podforumu "Igre".

4. NAGRADE PARODIJA KUPA:

1. mesto

- odabrana definicija sa takmičenja po izboru moderatora
    - odabrana definicija sa takmičenja po izboru autora
    - odabrana definicija van takmičenja po izboru moderatora

2. mesto

- odabrana definicija sa takmičenja po izboru autora

3. mesto

4. mesto

- animirani XXX GIF u PVT, ali podžanra koji će odrediti nepostojeći algoritam

Autor najbolje definicije sa celog takmičenja koji nije ušao u polufinale

- odabrana definicija sa takmičenja koju su autori odredili (izbor će biti održan po završetku finalnih duela)

5. Ja da sam mod organizovao bih takmičenje:

"Sveti Kazan banuje _______"

Takmičari bi imali pravo da izaberu jednog autora među ostalim takmičarima kojeg žele uvrstiti u svoju defku i onda da opišu epsku bitku Kazana i istog.

6. Nači nesss ulazi posle takmičenja u top 20. Axaxaxaxaxaxaa

7. Ma lako će oni, nego šta ćemo mi, sirotinja?
    Boxer, esi mi dobar? :D

8. Zero prošli put sam ga izduvao sa Dilanom zajedno, sad će mo ti i ja isti kurac :)

9. E, a može za sledeći put - ko ispadne dobije ban jedan dan.

10. Mada je Brus reko da će dodabere i onom ko izgubi tako da se opusti :)

11. Boli me uvo, reko Bruce da će da izabere jednu onome ko izvisi, saću da pišem samo za slavu.

12. Axaxaxaxaxax, koje smo ladovine :)

13. Idem da printskrinarujem to što je napiso. Kakve sam sreće, zagubiće se post.
    Tako jedan jedini put ja dobijo peticu iz srpskog na kontrolnom, ali kur*ac, nastavnik prosuo med po radovima i ništa. Eno ga, još živ, beštija, mamumu srpskohrvatsku i književnost.

14. Može to Nato al kad se ti budeš takmičila, ja ću tada biti sprečen verovatno :)

15. Ja sam to prepustila vama, završila sam sa takmičenjima, previše mi je bilo stresno :))
    A i neka nova moda na sajtu, ne sviđa mi se. Nema žana IČ!

16. To je moja nagrada za onako dobre definicije u polufinalu. Kad ste uspeli da mene dovedete u situaciju da ne mogu da glasam onda je jasno da ste svi zaslužili barem neku nagradu - dakle, kome Agilni dodeli XXX gif neka se javi u PVT sa linkom (uz uslov da ne dobije ovu utešnu nagradu, naravno) :)

17. Nema žana IČ!

Kobaja kup!

E, tačno je suđeno da mi 200. defka bude ova. Od juče obrisao 4-5 komada (par bilo 10+) i i dalje sam na promotivnih 199.

18. Ne treba print, veruj čoeku na reč.

19. Ma verujem brusu 100%, nisam ni aludirao da će on da obriše post, nego kao ako se zagubi, a propo baksuzluk i to. Jbt, brus se odreko odabrane pre, a neće ovo da ispuni. Čovek ozbiljan, porodičan. Dobro, porodičan.
    (Da se razumemo, odabrane se ne bih odreko ni za burek.)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.