Казане, паз овамо
  • Da objasnim

Океј овај као нови под-мени и то, али волео бих када би на било којој страни вуке била опција "Додај нову дефиницију", чак и када одем на "ДЕФИНИЦИЈЕ", нема те опције, него морам да одем на "Најновије", е тек ту ми се појави дугме да додам нову. То делује као ситница, али нервира, као неки силни мени горе, уствари отежава, а не олакшава.

Дакле, "Додај дефиницију" дугме да се убаци још које куде, ако може...

• Стеван

И претрага.

• Скелетор

нервира, и сјебана претрага

• Da objasnim

Да, и то. Мислим, поента увођења додатних менија или било чега
    је ваљда да олакшаш функционалност, иначе само нервира и чини страну
    претрпаном.

• Скелетор

уважава се

• Valdemar

Jedan čovjek, idući iz varoši kući, jahao na magarcu, a njegov sin, momčić od desetak godina, išao pored njega pješice. Susretne ih jedna žena i reče:

- To nije pravo, brate da ti jašeš a dijete da ti ide pješice; tvoje su noge jače od njegovih!

Onda starac sjaše sa magarca, a podigne sina na sedlo. Malo dalje, sretne ih druga žena koja reče:

- Nije lijepo od tebe, momče, da ti jašeš a otac da ti ide pješice. Tvoje su noge mnogo mlađe.

Na to i otac i sin uzjašu magarca, pa krenu dalje. Sretne ih treća žena, pa kaže:

- Kakva je to budalaština: dva matora magarca na jadnoj, slaboj životinji! Trebao bi neko da uzme batinu, pa da vas obojicu stjera.

Onda otac i sin sjašu sa životinje i obojica krenu pješice: otac sa jedne strane, sin sa druga, a magarac u sredini. Sretne ih četvrta žena pa kaže:

- Ala ste vi tri čudna druga! Zar nije dosta da dvojica idu pješice? Ne bi li bilo lakše da jedan od vas jaše?

Onda otac reče sinu:

- Mi smo obojica svakako jahali na magarcu, sada valja da magarac jaše na nama.

Otac i sin obore magarca na zemlju, jedan mu sveže prednje a drugi zadnje noge, pa ga onda uzmu među se na kolac i tako ga ponesu. Kako su se žene, koje su ih susretale, jos više smijale i čudile, otac baci magarca na zemlju, i počevši ga driješiti poviče:

- Ja sam luđi i od ovoga magarca, jer hoću cijelome svijetu da ugodim! Od sada ću sa svojim magarcem da činim što je meni volja, a ljudi neka govore što im je drago.

Tako otac uzjaše magarca, a sin krene pješice pored njega kući.

• nesss

Podrška i za novu definiciju i za pretragu, a i komentari bi mogli biti dostupniji. Naročito posterdžiski, he-he...
    A gornji desni ugao? I dalje prazan?

• nesss

Valdemare, ubijaš nas :)

• (

sve podržavam što koleze rekoše, meni bila bolja ona stara Vuka X puta, al taman kad sam to hteo reći tamo na temi koju gazda otvori, on je zaključa

• Стеван

Валдемаре, власник магарца нема ништа од тих жена, а ми који овде блејимо по читав дан доприносимо сајту, тј. Каизеновој заради.

ХОЋЕМО ПОУШТОВАЊЕ!

• Carl Cox

Jedan čovjek, idući iz varoši kući, jahao na magarcu, a njegov sin, momčić od desetak godina, išao pored njega pješice. Susretne ih jedna žena i reče:
    - To nije pravo, brate da ti jašeš a dijete da ti ide pješice; tvoje su noge jače od njegovih!

Onda starac sjaše sa magarca, a podigne sina na sedlo. Malo dalje, sretne ih druga žena koja reče:

- Nije lijepo od tebe, momče, da ti jašeš a otac da ti ide pješice. Tvoje su noge mnogo mlađe.

Na to i otac i sin uzjašu magarca, pa krenu dalje. Sretne ih treća žena, pa kaže:

- Kakva je to budalaština: dva matora magarca na jadnoj, slaboj životinji! Trebao bi neko da uzme batinu, pa da vas obojicu stjera.

Onda otac i sin sjašu sa životinje i obojica krenu pješice: otac sa jedne strane, sin sa druga, a magarac u sredini. Sretne ih četvrta žena pa kaže:

- Ala ste vi tri čudna druga! Zar nije dosta da dvojica idu pješice? Ne bi li bilo lakše da jedan od vas jaše?

Onda otac reče sinu:

- Mi smo obojica svakako jahali na magarcu, sada valja da magarac jaše na nama.

Otac i sin obore magarca na zemlju, jedan mu sveže prednje a drugi zadnje noge, pa ga onda uzmu među se na kolac i tako ga ponesu. Kako su se žene, koje su ih susretale, jos više smijale i čudile, otac baci magarca na zemlju, i počevši ga driješiti poviče:

- Ja sam luđi i od ovoga magarca, jer hoću cijelome svijetu da ugodim! Od sada ću sa svojim magarcem da činim što je meni volja, a ljudi neka govore što im je drago.

Tako otac uzjaše magarca, a sin krene pješice pored njega kući.

Samo si mogao napisati...Svijetu se ne može ugoditi...nisi morao kucati ovoliki post... :)
    Uvažava se predlog!

• Скелетор

чак се сећам и илустрације из читанке

• Da objasnim

Па критике су конструктивне природе, рогобатно и нефункционално тера кориснике, које ће боље привући квалитетнији садржај сајта, а не неки хијерархијски мени кроз који треба да бунаре 10 минута да би дошли до стране која им треба.

• Da objasnim

Рецимо, нека нотификација када ти стигне "приватна порука" овде би исто била кул.

• Pajo Dačak

podrzavam prijedloe i za definiciju i za pretragu, i vrnite nam komentare da mogu lakse uci...

• sunshine

Podržavam i molim Kajzena da nam da mogućnost da opet biramo svoju naslovnu a ne da gledam popularne, smaraju popularne opasno...

• ninka_92

Daj nam pretragu da valja jebo ga ti.

• msmojne

Kajzene nemo' da ti skinemo kapitensku traku.

• komad1974

slažem se!!!!!!! ... prvi dan nove Vuke, tražih po' sata gdje da napišem definiciju....a bome i tražilicu!!! mensečini da nju nisam ni našla :)