Da sam ovako gadjao na kladzi, gde bi mi kraj bio! :) Dobar sam za sada, kenja me fino bogme, ali realno vec sledece kolo osecam da necu vola ubosti... bice ovo zanimljivo takmicenje, u jednom kolu moze sve da se okrene...
EDIT: Jel igra bejl za Totem? Izmenio bih mozda jedino to...
Da sam ovako gadjao na kladzi, gde bi mi kraj bio! :) Dobar sam za sada, kenja me fino bogme, ali realno vec sledece kolo osecam da necu vola ubosti... bice ovo zanimljivo takmicenje, u jednom kolu moze sve da se okrene...
Sve si lepo reko, i ja isto mislim da nešto neću u drugom kolu da ubodem kao sad. Baš se sve brzo okreće, biće vrlo zanimljivo. Više sam zadovoljan ovim takmičenjem nego Fantazijem.
Prespavacu na prvom mestu, aaaaa! :D
Ne diram nista, boli me kurac, ima Soldado da metne 4 gola i da mi donese i u fantaziju i ovde poene, e boli me kurac!
EDIT: STA KOJI KURAC MANCESTER 1:4???? PU! Ja mislio ostalo 1:3, pa sam pogodio i razliku, jebem ti Velbece sve crno!
Uvatijo Sautemtona 0:1, keca na Liverpula, x na Evertona, Vest Hem sam imao 3:0, zamalo jbg. Nije loše, ako uporedim sa timom iz Fantazija.
Čuj loše...
Ja samo navatao X na everton. Uterao mi Sautempton samo takvu kurcinu onim penalom u 90..
Blajvaga jebe
Jebem ti Arsenal, pa ne 3:1 za Aston vilu! Nije lose za sada, neka se ovako nastavi, i bicu zadovoljan!
Dobro je nije loše, za sad sam 4. sa 25 poena
Morao je Van Persi da umuva treći gol, bem ga u čmooor.
Dobro, ako ovako ostane tu ću uzeti 5 bodova, a ako Laduđani uguraju još jedan uzimam 8.
Blajvaga 1. sa 40 bodova, ja 4. sa 30, nije loše, zadovoljan sam.
23 boda. 11 mesto, za sad zadovoljan.
Pa i nisu to neke velike razlike, jedan kiks i sve se menja.
Npr. ubodem ove 3. i to je 30 poena
EDIT: Jel igra bejl za Totem? Izmenio bih mozda jedino to...
Sve si lepo reko, i ja isto mislim da nešto neću u drugom kolu da ubodem kao sad. Baš se sve brzo okreće, biće vrlo zanimljivo. Više sam zadovoljan ovim takmičenjem nego Fantazijem.
Bvdlga, sutra preuzimam tron peeechko :)
Ja turio 3:2 na Totenham Hotspuuur, kontam da će biti golova.
Je l' odigrao neko drugo kolo ili da čekam još ove 3 pa da onda igram?
Bolje čekaj, nemoj odma.
Prespavacu na prvom mestu, aaaaa! :D
Ne diram nista, boli me kurac, ima Soldado da metne 4 gola i da mi donese i u fantaziju i ovde poene, e boli me kurac!
EDIT: STA KOJI KURAC MANCESTER 1:4???? PU! Ja mislio ostalo 1:3, pa sam pogodio i razliku, jebem ti Velbece sve crno!
Ne znam dal da menjam nešto za sutra, stavio sam dosta golova:
Chelsea - Hull 4:0
Man City - Newcastle 3:1
A čekaj, koliko se dobija poena ako pogodiš razliku ? 8 ?