Dobio Tejlor crveni, teško će ovi sad sa igračem manje.
side 3:1 da bude
Nek napada Siti al ne mora da da gol.
Ajmo Švrake! mora 4:2 do kraja :)
Ne bre! Sad samo 7 mogu da dobijem.
Šomi nema Šanse da ostane 2:0 Šiti ima da da još 2 komada, a ko zna možda daju i Švrake...
lolo 3:0
Mare Što bolduješ i linkuješ slovo Š?
4-0
Ako ostane ovako uzeću samo 5 poena..
Petarda........... ofsajd
Stajalo mi 4:1 do malopre i ja konj prepravim na 3:1. Jebo me konj, sad bih uzeo 7poena umesto pišljivih 5.
I ja kurac samo 5.
Tabela posle prvog kola http://i.imgur.com/i3ITPxn.png
Napomena: Aston Vila i Čelzi igraju u sredu, da znate da ne odigrate pa da vam propadnu poeni :)
45 poena, ne dam 4. mesto!
Igrajte na Vilu, da preuzmem 1. mesto :)
blajvaga i šomi prednjače mada nije to neka velika razlika, sve ostalo je razlika za po poen do tri.
Gledam ove utakmice što se igraju sledećeg vikenda, i sisu im jebem, pola mi smrde na iks. A veliki je rizik igrati iks, mogu da te sjebu u 98.minutu. Moram da istražujem do vikenda, pa da preuzmem vodeću pozicijulululu.
41 поен, нат бед ет ол!
Ti si ovaj bvmangers? Promeni u Manijak da te razaznajemo lakše.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Dobio Tejlor crveni, teško će ovi sad sa igračem manje.
side 3:1 da bude
Nek napada Siti al ne mora da da gol.
Ajmo Švrake! mora 4:2 do kraja :)
Ne bre! Sad samo 7 mogu da dobijem.
Šomi nema Šanse da ostane 2:0 Šiti ima da da još 2 komada, a ko zna možda daju i Švrake...
lolo 3:0
Mare Što bolduješ i linkuješ slovo Š?
4-0
Ako ostane ovako uzeću samo 5 poena..
Petarda........... ofsajd
Stajalo mi 4:1 do malopre i ja konj prepravim na 3:1. Jebo me konj, sad bih uzeo 7poena umesto pišljivih 5.
I ja kurac samo 5.
Tabela posle prvog kola
http://i.imgur.com/i3ITPxn.png
Napomena: Aston Vila i Čelzi igraju u sredu, da znate da ne odigrate pa da vam propadnu poeni :)
45 poena, ne dam 4. mesto!
Igrajte na Vilu, da preuzmem 1. mesto :)
blajvaga i šomi prednjače mada nije to neka velika razlika, sve ostalo je razlika za po poen do tri.
Gledam ove utakmice što se igraju sledećeg vikenda, i sisu im jebem, pola mi smrde na iks. A veliki je rizik igrati iks, mogu da te sjebu u 98.minutu. Moram da istražujem do vikenda, pa da preuzmem vodeću pozicijulululu.
41 поен, нат бед ет ол!
Ti si ovaj bvmangers? Promeni u Manijak da te razaznajemo lakše.