Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
е оћу да променим, само да провалим како
и који курац је ово све болдовано што пишем?
i meni boldovano šta je ovo?
jebi im mater ja igrao 3_1
Bag, i meni je boldovano. Za menjanje nika ideš u my profile - my details - username i tu promeniš
elem, manijače odeš u my profile, pa my details i imaš tu da izmeniš username.
одрадио сам све, ал опет ми стоји оно бвблабла кад глемо ранг листу, ал у профилу све како сам изменио. можда тек треба да се апдејтује нем појма. и како да метнем аватар, не видим опцију за то
al 5 bodova je 5 bodova
moje predvidjane za sljedece kolo
Chelsea 3
vs
3 Aston Villa
Fulham 0
vs
2 Arsenal
Everton 1
vs
0 West Brom
Newcastle 1
vs
2 West Ham
Stoke 0
vs
0 Palace
Southampto... 0
vs
3 Sunderland
24 Aug 16:00
Hull 1
vs
4 Norwich
24 Aug 18:30
Aston Villa 2
vs
2 Liverpool
Tottenham 4
vs
0 Swansea
Cardiff 0
vs
5 Man City
Man Utd 4
vs
2
apdejtovaće se to, za avatar my profile pa my details i pisaće ti ispod upload picture.
Da. A za avatar ideš isto my details i piše ti update picture
MALO JE KONFUZAN POST AL POKUSACU DA POPRAVIM
одрадио сам све што треба, аватар и надимак ми је исти ко и овде само да се процесурирају тамо, да не буде забуне.
Nije konfuzan, samo ti se čini. :)
MENI JE IME rasan.jasam
Kolko poena imaš rasni
5 od ove jedne utakmice sto sam pogadjao
Rasni briši ove PVT-ove i mojne više da mi šalješ limtemo.
ti mene pratis po vukajliji da bi brisao pvt
e ima bag na onom kurcevom sajtu ja kliknem lederboard i kliknem vukajlija on mi izbaci global