U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ako dobijem bilo kakve bodove danas, zadovoljan.
ja bez 10 nezadovoljan
evo ako nekog zanima istorija duela pa oće po tome da formira rezultat.
http://www.chelsea-mad.co.uk/head_to_head/chelsea/vs/manchester_united/index.shtml
ja ga formiram navijacki
Nisam bio kuci 10-ak dana, tako da nisam mogao da odigram ovo 2. kolo, al nadam se pogotku na mancesteru (igrao 2:1)
Što svi igrate 2:1...?
Zato što će biti, samo je pitanje za koga.
NEĆE MOGU DA SE KLADIM!
Znaci kazem proslo kolo da necu da menjam, i opet promenim.Stvarno mi treba jebati mater... Od kad je izaslo da moze da se kladi na ovaj mec, drzim 0:0, i vidim ovde se svi gadjaju golovima -2:1, 3:2,1:2, i uzmem sat vremena pred tekmu promenim na 1:1... Pizda sam velika!
Dobio si bodove, boli te kurac. Ja ovo kolo manje nego u prvom. Nema veze još sam 9.
EDIT: Ipak sam pao, delim 10. sa mirashom.
EDIT 2: Međede što si me prestigo decxko?
nek ga puse i jedni i drugi jebem im mater gadnu
Jeste Usaine, ali je mnogo bolji osecaj kad pogodis tacan rezultat... Izgubio sam 3 boda, kad bolje pogledas. :P
treba im silovati mamu debilnu
opaaa 25. sam
Bra'o Bandi bitno da si na prvoj strani.
ušunj'o sam se na mala vrata :D
jebem ih u usta zvaljava ja sam mislio danas na prvu stranu al kurcina
Saću odigram random 3. kolo pa ću menjati posle.
Vidim ima par dobrih mečeva sledeće kolo. Arsenal-Totenhem, Liverpul-Junajted i ovo Norič-Sautempton nije loše.
i ja cu pa da pisam ovde sta sam okvirno nabacao