Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. ауууу убише их

2. Ubiše ih ko Voždovac Zvezdu.

3. Kenjam ti se u Totenhem jebeni! Imam x i govno smrdljivo ga da u 93. ...

4. Aj jednom i meni u 90+ da dodju poeni.

5. Na totenhem 8, na siti 5.
    Prvi derbi koji sam pogodio, i prvi put da me usere u nadoknadi vremena!
    PENJEM SE NA LESTVICI, JEL KRENULO GOVNO BLAJVAGA? A?

6. Brate krenulo jos u petak, pokvario sam stomak... :D :D :D

7. Loših 25 bodova, s tim da je totenhem sjebo osam bodova u zadnjoj minuti što bi već bio solidan učinak al hajd, biće bolje.

8. 20 samo...lose, mnogo lose

9. Stvarno mi se usro Totem u zivot, usao bih u top 5 opet garantovano. Kenjam ti u usta Paulinjo jako...

10. Kad udjem u pick history pise mi da imam 44 boda iz ove runde, a kad udjem u leaderboard pise mi da imam 36 iz ove runde, i umesto 162 imam 154.

UKRALI STE MI 8 POJENA , DOVIDJENJA!

11. Meni Totenhem 7 doneo. Ovo kolo 44 rekord. I ko što sam napisao na tviteru da očekujem povratak u jednocifrene, to se i desilo.

12. Ne zezaj Gazimudo piše da imaš 162

13. Kryptonite mi opasno prisao, bice zajebano sledece kolo! Ale ale ale!

14. Napredovao za 8 mesta nakon ovog kola. TAKOE!
    Zaostajem nekih 30 poena za top5. U naredna dva kola mora se to dostici!
    DON'T GO GENTLE SWANS!

15. Ja se 6 mesta popeo ovo kolo.

16. Što ne može još da se odigra?

17. Ne znam, imam osecaj da su mongoloidi zajebali i ovo.. A pazite sto tek predvidjam problem. Tamo kad se ode u Leaderboard ima kategorija za KOLO, MESEC i GODINU.
    I mi sad gledamo ukupni skor kad kliknemo na godinu. Mou samo misliti sta ce biti kad predjemo u 2014. Necemo imati pojma ko je prvi ko je drugi, moracemo jedni drugima da govorimo koliko bodova imamo i da pravimo sami svoju listu..

18. Dodaće to u hodu, kao što su dodali ova razna rangiranja. Lak je to programerski posao.

19. Млатони
    Dodaće to u hodu, kao što su dodali ova razna rangiranja. Lak je to programerski posao.

Lak kao prikazivanje druge strane rezultata ili nesto tezi? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.