Slabo. 7 na Sautempton i Njest Hem, s tim što mi Njest Hem skinuo 10 u zadnjem minutu. Sautempton mi falio 1 a vidim da su pogodili i stativu i prečku, jbg. Mrtva Vila ga opet ne dade. Čelzi izdaja!!! Znači 14 danas, sutra mora mnogo bolje.
Usain Bolt
Nešto mi Govori da je Gazmen igr'o X na Kardif-Vila
Pa naravno da sam igrao ISKOA!
Nek ga popuse Sveci, imao sam i tu iskoa.
Celzi prodja,al bole me kurci svi su pukli na to.
West hem ispostovao, a veceras cu da jebem snazno!
p.s. Ovi sto su poodustajali su stvarno cavetnie samo takve. Ja cu biti fazon 5ti od 30, i kao to je uspeh kad znam da je od nove godine igralo 7,8 ljudi.
Da, sem pakistanske. Pored ovih Evropskih nude lige tipa: Venecuela, Čile, Kolumbija, Australija, Katar, Meksiko.... Upravo danas omaših Emirate Al Džazira-Al Dafra. :)
P.S. GAZMANE PAO SI!!! JEB'O SAM TE JAKO OVO KOLO!!!
ODLIČNO! 5 Hal, 7 Čelzi i Siti, 8 Arsenal i 10 Vest Bromvič = 37 i čeka se Manćester. Da je umuljao Siti još jedan bilo bi okruglo 40. Samo Sautempton omašio al jbg vidim razbiše ih Čekićari. Nadam se da neće sjebat' opet Junajted.
7 celzi, 7 siti, 7 arsenal, nabijem ja i Sautempton i hal na kurac. PRvi ne mogu X da izvuku,a ovi drugi dali golova koliko u celoj sezoni. WBA mi usere pobedu Fulama i nek se nose u kurac svi.
I na fantaziju naravno moram da puknem sve moguce. Gubim zivce od ovoga, vise sam uzvivao u fudbalu dok nisam ova govna igrao..
Siso jedna ovde si našo da reklamiraš
JEBENU FIFU!
E ljudi, aj ako neko hoće da igra na Fifinom sajtu prediktor nek mi se javi u pvt da mu pošaljem pravila i šifru za ligu.
Slabo. 7 na Sautempton i Njest Hem, s tim što mi Njest Hem skinuo 10 u zadnjem minutu. Sautempton mi falio 1 a vidim da su pogodili i stativu i prečku, jbg. Mrtva Vila ga opet ne dade. Čelzi izdaja!!! Znači 14 danas, sutra mora mnogo bolje.
24. Bilo bi 31, al' me sjeba Čelzi.
17. Njah.
Nešto mi Govori da je Gazmen igr'o X na Kardif-Vila
Pa naravno da sam igrao ISKOA!
Nek ga popuse Sveci, imao sam i tu iskoa.
Celzi prodja,al bole me kurci svi su pukli na to.
West hem ispostovao, a veceras cu da jebem snazno!
p.s. Ovi sto su poodustajali su stvarno cavetnie samo takve. Ja cu biti fazon 5ti od 30, i kao to je uspeh kad znam da je od nove godine igralo 7,8 ljudi.
Ja ću biti najgori od ovih koji igraju i boli me uvo. :)
I da ponovim:
Данас све погодио. 5 на Арсеналоа, 7 на Свонсару, 5 на Тотенхемоа и 8 на Лузерпул. И јуче 24, значи 49.
ЕДИТ: 50.сам на свету, јебаћу оверала !
17 i večeras, osrednje kolo.
Bolte, taj prediktor na fifinom sajtu bese daje tekme iz Pakistanske, Australijske i Cileanske lige?
Da, sem pakistanske. Pored ovih Evropskih nude lige tipa: Venecuela, Čile, Kolumbija, Australija, Katar, Meksiko.... Upravo danas omaših Emirate Al Džazira-Al Dafra. :)
P.S. GAZMANE PAO SI!!! JEB'O SAM TE JAKO OVO KOLO!!!
I sta kao, sampion u gadjanju katarske i indijske lige.. Aj cao..
A vec dve nedelje ne mogu se sastavim u premijer ligi. Ni u fantaziju, ni u prediktoru ni u kladzi.. Proci ce valjda ovaj ruzni talas.
JEDNOG IKSOA OVO KOLO! NA NJEST BROMVIČ!!! FULAM JE KURAC, NJEST BROMVIČ JOŠ VEĆI!!!
JEBAĆE ME PREDIKTOR! Mene ovo smorilo, igram samo onako reda radi, čisto da ne budem pička što sam odustao. :)
dobro da ste nešto napisali, inače bih zaboravio za ovo
E jebo me pas kud napisa. :)
ODLIČNO! 5 Hal, 7 Čelzi i Siti, 8 Arsenal i 10 Vest Bromvič = 37 i čeka se Manćester. Da je umuljao Siti još jedan bilo bi okruglo 40. Samo Sautempton omašio al jbg vidim razbiše ih Čekićari. Nadam se da neće sjebat' opet Junajted.
7 celzi, 7 siti, 7 arsenal, nabijem ja i Sautempton i hal na kurac. PRvi ne mogu X da izvuku,a ovi drugi dali golova koliko u celoj sezoni. WBA mi usere pobedu Fulama i nek se nose u kurac svi.
I na fantaziju naravno moram da puknem sve moguce. Gubim zivce od ovoga, vise sam uzvivao u fudbalu dok nisam ova govna igrao..
NEDAJ SE GAZMENE! NEMOJ DODUSTANEŠ!!!
Čelzi 7, šiti 5, arsenal 7, West hem 7, hal 5
JEBENI WBA MI UZO 8 poena u prediktoru i 10 000 u kladionici :((