Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Ja sam vam lepo napisao gore digrate X na NJEST BROM a vi ne slušate. NJEST BROM JEBE! NJEST BROM U LIGU ŠAMPIONA!

2. NJEST BROM JEBEM TI SVE!!! CRKNI!!!!!
    od sad najviše mrzim njest :(((

3. Kolko si na Manćester stavio?

4. Ovaj tvoj, ja 3-0 za Palas :)

5. Pu, zaboravio sam da odigram, jebem ti ispite.

6. Hvala Lari :) 7 i na Junajted, 44 danas. Najbolji sam ovo kolo. Sutra mi treba 16 od 30 da izjednačim lični rekord.

7. Nema na čemu, taman malo fore da vam dam. Iako mi je ovo drugi put da sam zaboravio, neću da odustanem.

8. a zašto kryptonite02 nije odigrao?

9. Taj rad, 3 tekme u ovom kolu mi pale u poslednjih 5 minuta utakmice.

10. 5 na Lićka i 8 na Njuku. 57 UKUPNO. Dovoljno mi je i 5 na Sparse za personal best. AJMO SPARSI JEBITE KANARINCE!!!

11. Sere vas ko foke :D

12. Mene ovo usaralo jednom i neće više do sledeće sezone :D

13. Jebga zasro Totenhem. Ništa od novog rekorda. Nema veze, zadovoljan 57. Fino bi bilo da svako do kraja bude bar približno ovom.

14. Zadovoljan,ali ostaje žal za Norič - Totenhem gde sam bio ubedjen da će biti 1:1

15. Da obavestim da nisu neki parovi dobro postavljeni na sajtu. Npr. Ne igraju Junajted-Siti, Sanderlend-Njest Brom.... Samo kažem da ne bude posle niste znali.

16. Prešo hiljadarku
    OLE!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.