Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
i ja mogu od svega da napravim definiciju :P
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/971415_633734529979712_1150678187_n.jpg
E da, idite glasajte malo za turnirske definicije.
http://vukajlija.com/forum/teme/54726-parodija-kup-1-4-finala-glasanje
a do koliko sati je glasanje?
Nemoj Agilni jebote! Vodim za jedan poJen meščini :)))
a do koliko sati je glasanje?
Jebi ga, zatvara se račno sat vremena pre nego što možeš da glasaš :(
stigoh ove rede...
MRYYI MEE?E!!!
Јеботекурац, па ја би за то оцењивање, на које сте се ви жалили, дао да ме јебе цео стадион. лолололо
пс: пробудио сам тему јер се питам исто (не сад за време нове, него генерално)
Zato što su ljudi glupi da smisle kratku i efektnu definiciju, pa onda pišu romane od 2000+ reči. Ja bih seja i slične mogao uvek čitati.
зато што су углавном срање и ако је 90 посто од оног што прочитам срање онда боље ни да не читам јер нисам видовит да знам које нису унапред.. тако е како је, било златно доба дефинисања ономад још некада давно
Јебига расни, ја би једну полу дефиницију са реченицом тела и јадним примером мењао за те игре речи и та говна.
Фејз, истина, углавном су дефке срањо, али ту и тамо искочи нека генијална, ево ја почео сад да читам најновије и ниједна ме није импресионирала, али сам на већину дао плус. И то срањо па се неко потрудио, шташ.
sreća pa postojiš kashof, ugasio bi se sajt da ti ne čitasx
I još nešto. Zašto bi neko čitao vaša govna u kojima na 40 redova objašnjavate šta znači ''zateći sebe'', ''oplesti'' isl? Jel tebi to stvarno interesantno?
Često čitam svoje definicije i ponekad mi se učini da mislim isto kao autor čije defke čitam.
Кад је већ тако, за пар дана смо се договорили да пишемо петицију да ме кајзен умодује, па потпиши. За боље сутра!
minci minci mincu kukurzna gowina
Zashto imasx wlazne snowe da postanes moderator? To nije dobro po psihu.
definicije jos postoje?
Nisam onomad pisao na temi jer sam tad čitao. Sad ne čitam jer me mrzi. Da se uvedu eseji, kolumme, ali tematske. Ko oceni 250 defki (regularno) dnevno može da bude Jelena Karleuša YEEEEJ!! agilni duvaj ga što ne misliš isto OPA MUNEM!