Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. Svi čitači nikom ponikoše i u crnački gif pogledaše lel

2. Ако се сморим једноставно не оценим, и уопште не прочитам до краја. Јако ретко дајем минус на дефиниције. У ствари ретко уопште дам минус.

Ako je cela defka pročitana da se nisam smorio, a primer nije u skladu ili je loš onda samo plus, ako je i cela defka odlična i primer dobar onda štikla. Prosto.

Имам пар дефки које одговарају опису, провери хехе

3. Tvoje sam sve proverio, jednu i overio :)

4. Уф, то било пре пет месеци, напредовао сам од тад. :))

5. Зајебавам се, срање су ми дефке, немој да губиш време џабе. лоло

6. Evo, sada pročitah jedno 70-80 definicija. Na desetak je pao plus i to je to. Ali zbog tih desetak mi je ok što sam pročitao ostale. Pogotovo što minus ide na loše krateže, u 90% slučajeva. A takvi su u velikoj većini.

7. Sad bih se ispovraćao, al nisam doručkovao pa nemam šta :(

8. Matori, mada i ti si nešto u poslednje vrijeme prorijedio s pisanijem

9. Bolje loš kratež nego dobra definicija od 62 reda.

10. Meni je totalno nebitno što pročitam sto sranja jer se na njih sto nađe barem trideset solidnih, a često i po koja genijalna.

11. Ne videh ovu temu.

Šta je to odvratilo ljude od čitanja, šta vas nervira na defkama pa ih ne čitate, šta bi promenili zarad većeg čitanja?

Po tome što se veliki broj definicija bira na osnovu aktivnosti autora na okupljanjima.
    Takođe po tome što ima smarača među modovima koji numeju da biraju. Ne ti Džonsone lutko :*
    Po tome što većinom sada na sajtu bleje bolidi koji uživaju u reakcijama i posterima, jer im mozak zabaguje kada dođe do proširenih rečenica.

12. Po tome što se veliki broj definicija bira na osnovu aktivnosti autora na okupljanjima.

Daj, nemoj sad lupati, jebote.

13. Po tome što se veliki broj definicija bira na osnovu aktivnosti autora na okupljanjima.
    Takođe po tome što ima smarača među modovima koji numeju da biraju. Ne ti Džonsone lutko :*
    Po tome što većinom sada na sajtu bleje bolidi koji uživaju u reakcijama i posterima, jer im mozak zabaguje kada dođe do proširenih rečenica

ti onda piši zbog sebe jednoga dana će biti prepoznato kada dođu "bolji modovi"

14. Buš brt, jedan što je lizao čankove sa 5 od 10 modova npe je banovan na metar dana trenutno i sad mi pušimo kurac da mu se skine ban.

15. zašto čitati defke kad mogu da čitam prepucavanja na forumu

16. Boxer
    Buš brt, jedan što je lizao čankove sa 5 od 10 modova npe je banovan na metar dana trenutno i sad mi pušimo kurac da mu se skine ban.

EPIC hehe a ljuta je glava uvek bi ga čitao

17. Otac ga jebo blesava.

18. Po tome što većinom sada na sajtu bleje bolidi koji uživaju u reakcijama i posterima, jer im mozak zabaguje kada dođe do proširenih rečenica.

evo ovo je netačno skroz. ja gledam postere i reakcije a naprimer nisam bolid. A i što kaže rasni ko vas jebe što ne umete da napišete kratko i jasno nego smarate pišete eseje i referate. Treće, forum je nekad bio do jaja kad je smare terao komediju sad nije to to.

19. Pčelica budi ja biću Maja

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.