Prijava

jbg,reme,predugacka je defka ta xd

Sada ljudi ni Malog kera ne bi pročitali.

Реме, сад би Mалог кера избрисали у року од 15 минута јер би новајлије налупале минусе. Дефиниције се слабије читају јер су готово сви изрази већ дефинисани, остало је ту прежвакавање неких старих израза примењених у новим ситуацијама. Већина првих 100-200 аутора по броју поена нису више активни. Погледај годишта људи који посећују овај сајт. Најјактивнији су били људи рођени између 1980. и 1994. године, плус старији. Ови млађи све мање долазе, све се мање интересују зато је и слаба оцењеност чак и одабраних дефиниција. Кад се појавила, Вукајлија је била авангарда, нешто што боље изгледало него Urban Dictionary, статусни симбол свих који нису хтели да се уклапају у масу празноглаваца, била је бастион хипстера, још је појавила у време кад су форуму били начин повезивања људи јер је Фејс био у повоју. Оног тренутка кад је Каизен направио страницу на Фејсу, па кад су уведени постери и реакције, дефиниције су пале у други план.

Зато мислим би требало ставити границу од 200 поена за дефиниције да би могли да се праве постери и реакције јер није у реду да неко има 10-15 одабраних постера или реакција, а да није написао ниједну дефиницију. Свака част њима на креативности, али ово је замишљено као речник сленга и израза, а не као Демотивација и 9GAG.

између осталог, не читам дефиниције јер је пун курац вас који као по обавези јебено морате да напишете неколико дефиниција сваки дан, напрежући се да то укопите у нешто смислено, гладни плуса очигледно, па онда зилиони просечног срања прељевају, смарају и даве квалитет.

Dajte granicu od sto bodova na definicijama da bi mogle da se prave definicije.

Pa ni ti posteri nisu kakotreba ocenjeni.

Rasni odbanuj me oli dodji u daunlend da mi pomognesh

ALO ODBANUJTE GA!

Davide, delimično jesi u pravu ali veoma je mali broj autora koji uopšte nešto piskaraju a poznato je da iz kvantiteta i zdrave konkurencije dolazi kvalitet. Kada bi se ti i još par ljudi aktiviralo u pisanju defki (pa možda i nikakvih, prežvakavanih i isforsiranih...ali barem nekakvih) možda bi te/vas, samo možda i zainteresiralo da nešto pride i pročitaš. Usput bi možda dobio i neku lepu ideju, inspiraciju... mislim, ako uopšteno gotiviš da pišeš i to postuješ diljem interneta. Razume se da se ne obraćam lično tebi, brate:)

Meni je pisanje na ovom sajtu ventil od stresa i jedan od retkih dodira sa maternjim mi i, ujedno, najlepšim jezikom na svetu. U pravu je Strana u onom svom geslu...samo što je nelordski to definis'o...

Sad ste me podstakli ovim svojim postovima da večeras napišem prvu svoju ozbiljnu definiciju.

Реме, сад би Mалог кера избрисали у року од 15 минута јер би новајлије налупале минусе. Дефиниције се слабије читају јер су готово сви изрази већ дефинисани, остало је ту прежвакавање неких старих израза примењених у новим ситуацијама. Већина првих 100-200 аутора по броју поена нису више активни. Погледај годишта људи који посећују овај сајт. Најјактивнији су били људи рођени између 1980. и 1994. године, плус старији. Ови млађи све мање долазе, све се мање интересују зато је и слаба оцењеност чак и одабраних дефиниција. Кад се појавила, Вукајлија је била авангарда, нешто што боље изгледало него Urban Dictionary, статусни симбол свих који нису хтели да се уклапају у масу празноглаваца, била је бастион хипстера, још је појавила у време кад су форуму били начин повезивања људи јер је Фејс био у повоју. Оног тренутка кад је Каизен направио страницу на Фејсу, па кад су уведени постери и реакције, дефиниције су пале у други план.

Зато мислим би требало ставити границу од 200 поена за дефиниције да би могли да се праве постери и реакције јер није у реду да неко има 10-15 одабраних постера или реакција, а да није написао ниједну дефиницију. Свака част њима на креативности, али ово је замишљено као речник сленга и израза, а не као Демотивација и 9GAG.

jesi li ti to rekao da su problem stariji ljudi na sajtu? nema dovoljno klinaca?

Не, него сам рекао да се старији повлаче, а да млађе Вукајлија не занима.

o pobogu, daleko pametniji ljudi su već objasnili da ovakve pojave imaju obrazac ponašanja epidemije. polako je dostiglo svoj vrhunac, proširilo se i sad jenjava. isto tako i flejsbuks, gubi korisnike postepeno...

NAPUSTIO ME JOŠ JEDAN PRATILAC I UBIO MI TIME VOLJU ZA ČITANJEM, PISANJEM I PREPRIČAVANJEM.
BOJQOT!

CZ, javi ko su preostali, da ih pobanujemo pre nego što te otprate.

Koliko moraš biti surov da se javiš ti, predvodnik Egzodusa :(

Meni je tvoj profil bukmarkovan ♥

Šta se sekiraš, prati te Služba kao i sve nas :)

Otprilike sam uvideo šablon: čim mi se odabere definicija, jedan pratilac se izgubi.
Nisam siguran da je ispravan šablon, te bi trebalo proveriti na još 10-20 defki, da se uverim.