Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. jbg,reme,predugacka je defka ta xd

2. Sada ljudi ni Malog kera ne bi pročitali.

Реме, сад би Mалог кера избрисали у року од 15 минута јер би новајлије налупале минусе. Дефиниције се слабије читају јер су готово сви изрази већ дефинисани, остало је ту прежвакавање неких старих израза примењених у новим ситуацијама. Већина првих 100-200 аутора по броју поена нису више активни. Погледај годишта људи који посећују овај сајт. Најјактивнији су били људи рођени између 1980. и 1994. године, плус старији. Ови млађи све мање долазе, све се мање интересују зато је и слаба оцењеност чак и одабраних дефиниција. Кад се појавила, Вукајлија је била авангарда, нешто што боље изгледало него Urban Dictionary, статусни симбол свих који нису хтели да се уклапају у масу празноглаваца, била је бастион хипстера, још је појавила у време кад су форуму били начин повезивања људи јер је Фејс био у повоју. Оног тренутка кад је Каизен направио страницу на Фејсу, па кад су уведени постери и реакције, дефиниције су пале у други план.

Зато мислим би требало ставити границу од 200 поена за дефиниције да би могли да се праве постери и реакције јер није у реду да неко има 10-15 одабраних постера или реакција, а да није написао ниједну дефиницију. Свака част њима на креативности, али ово је замишљено као речник сленга и израза, а не као Демотивација и 9GAG.

3. између осталог, не читам дефиниције јер је пун курац вас који као по обавези јебено морате да напишете неколико дефиниција сваки дан, напрежући се да то укопите у нешто смислено, гладни плуса очигледно, па онда зилиони просечног срања прељевају, смарају и даве квалитет.

4. Dajte granicu od sto bodova na definicijama da bi mogle da se prave definicije.

5. Pa ni ti posteri nisu kakotreba ocenjeni.

6. Rasni odbanuj me oli dodji u daunlend da mi pomognesh

7. ALO ODBANUJTE GA!

8. Davide, delimično jesi u pravu ali veoma je mali broj autora koji uopšte nešto piskaraju a poznato je da iz kvantiteta i zdrave konkurencije dolazi kvalitet. Kada bi se ti i još par ljudi aktiviralo u pisanju defki (pa možda i nikakvih, prežvakavanih i isforsiranih...ali barem nekakvih) možda bi te/vas, samo možda i zainteresiralo da nešto pride i pročitaš. Usput bi možda dobio i neku lepu ideju, inspiraciju... mislim, ako uopšteno gotiviš da pišeš i to postuješ diljem interneta. Razume se da se ne obraćam lično tebi, brate:)

Meni je pisanje na ovom sajtu ventil od stresa i jedan od retkih dodira sa maternjim mi i, ujedno, najlepšim jezikom na svetu. U pravu je Strana u onom svom geslu...samo što je nelordski to definis'o...

9. Sad ste me podstakli ovim svojim postovima da večeras napišem prvu svoju ozbiljnu definiciju.

10. Реме, сад би Mалог кера избрисали у року од 15 минута јер би новајлије налупале минусе. Дефиниције се слабије читају јер су готово сви изрази већ дефинисани, остало је ту прежвакавање неких старих израза примењених у новим ситуацијама. Већина првих 100-200 аутора по броју поена нису више активни. Погледај годишта људи који посећују овај сајт. Најјактивнији су били људи рођени између 1980. и 1994. године, плус старији. Ови млађи све мање долазе, све се мање интересују зато је и слаба оцењеност чак и одабраних дефиниција. Кад се појавила, Вукајлија је била авангарда, нешто што боље изгледало него Urban Dictionary, статусни симбол свих који нису хтели да се уклапају у масу празноглаваца, била је бастион хипстера, још је појавила у време кад су форуму били начин повезивања људи јер је Фејс био у повоју. Оног тренутка кад је Каизен направио страницу на Фејсу, па кад су уведени постери и реакције, дефиниције су пале у други план.

Зато мислим би требало ставити границу од 200 поена за дефиниције да би могли да се праве постери и реакције јер није у реду да неко има 10-15 одабраних постера или реакција, а да није написао ниједну дефиницију. Свака част њима на креативности, али ово је замишљено као речник сленга и израза, а не као Демотивација и 9GAG.

jesi li ti to rekao da su problem stariji ljudi na sajtu? nema dovoljno klinaca?

11. Не, него сам рекао да се старији повлаче, а да млађе Вукајлија не занима.

12. o pobogu, daleko pametniji ljudi su već objasnili da ovakve pojave imaju obrazac ponašanja epidemije. polako je dostiglo svoj vrhunac, proširilo se i sad jenjava. isto tako i flejsbuks, gubi korisnike postepeno...

13. NAPUSTIO ME JOŠ JEDAN PRATILAC I UBIO MI TIME VOLJU ZA ČITANJEM, PISANJEM I PREPRIČAVANJEM.
    BOJQOT!

14. CZ, javi ko su preostali, da ih pobanujemo pre nego što te otprate.

15. Koliko moraš biti surov da se javiš ti, predvodnik Egzodusa :(

16. Meni je tvoj profil bukmarkovan ♥

17. Šta se sekiraš, prati te Služba kao i sve nas :)

18. Otprilike sam uvideo šablon: čim mi se odabere definicija, jedan pratilac se izgubi.
    Nisam siguran da je ispravan šablon, te bi trebalo proveriti na još 10-20 defki, da se uverim.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.