Премијер лига 13/14

1. Jebo li te legasi.

To je ta validna argumentacija.

2. Jebo ti pas mater, 100 godina zivis u Engleskoj, a jos uvek govoris Tarzan inglis.

3. Вечерас празник фудбала, Јагодина - Војводина!

4. Биће 0-2, реко Ђорђе Чварков

5. Samo da napišem da mi se NAPUŠE KURČINE ljigavci što pljuju bogaoca VIDARU!!

JEBO VAS MLADEN KRSTAJIĆ U PRKNO!

6. Нико њега не пљује, али одсуство овога доле у репки захтева детаљно објашњење у виду гостовања у Утиску недеље или барем код Анђуса. Као и они пенали које је скривио али и машио

http://i.minus.com/iV7dVcBlRainq.gif

7. Koliko je to glup argument. Isto možete reći i za Stankovića, Kolarova i one nesreće što su igrali ofanzivno. Ovo možeš reći za svakog jebenog štopera, jer nikad nisi video nikog ni u klubu ni u reprezentaicji da radi ovako nešto, pogotovo ne kod nas. Vidara je dao najviše reprezentaciji od svih igrača u njegovoj generaciji, a to što smo mi imali retarde od selektora koji su ko zna kakvim vezavama sastavljali tim nije kriv Nemanja, i onda dodje neki ušljivi Skauzer ili Zapata ili sunshine i počne da sere: VIDARA LJIGO JEDNA IZDO SI KOSOVO, PLAČU MALA DACA!!!.. Pokupio se gospdoin i otišao, bez pljuvanja ikog
    Niko ne bi pričao o odsustvu "toga" da on nije promašio penal.
    Najgore od svega što on ispade gori ovo ovih:
    http://beliorlovi.rs/wp-content/uploads/2010/06/milijas-stojkovic-pantelic-lazovic-piju-pivo.jpg

8. Нема он шта коме да се објашњава, боли га курац, радио је како је умео и(или) хтео. Мсм да л' би вам било лакше да то и сам каже (а то је реално једино што би рекао и могао да каже кад би га неко питао). ШТО СЕ НИСИ ВИШЕ ТРУДИЈО? РАДИЈО САМ НАЈБОЉШЕ ШО САМ МОГО и то је то. Него неће лик да се спушта на тај ниво и да објашњава говнима нешто што му никад неће признати због једног пенала који је промашио и једног што је скривио.

9. Ма не ради се само о томе, скривио пенал, промашио пенал. Банализовао сам ствари кроз спрдњу, најбоље да стварно очекујем да дође код Анђуса или Оље и прича о томе, сте нормални. Па један Пикси промаши пенал а не Видара, убојити штопер и легенда Љанчестер Јунајтеда.

Ја га лично никад нисам пљувао нити тражио да оде из репке, напротив, желео сам да остане и буде макар на клупи, чисто да бустује морал. Ипак, никада нећу моћи да се сложим са изјавом да је држао исти ниво игара у репки и клубу, чак и да није било до њега, једноставно нисам стекао такав утисак и то је то.

10. Vidaru treba u slavi čitati, primali bi tri gola po utakmici da njega nije bilo tih 10 godina u reprezentaciji, jebali vas i penal i to koliko se trudio, i sa pola gasa boljeg odbrambenog nismo imali, a i druga stvar nije vidara mogao nadomjestiti vezni red i napadača bez

11. Ипак, никада нећу моћи да се сложим са изјавом да је држао исти ниво игара у репки и клубу

Takav igrač i ne postoji, osim možda Podolskog kad nije igrao u Bajernu a cepao u reprezentu.

Da li zaista očekuješ da u našoj reprezentaciji neko može da igra na istom nivou kao u klubu ? Pogotovo Nemanja koji je 5 godina imao manje više isti tim i svi su znali ko kako diše a vamo dodje Veseljko Trivunović i igra sa tobom jebote

12. Nisam navikao da sunshine bude 'vako neobjektivan, Vidara govno i kraj price. Da vidim da li bi igrao za reprezentaciju da mu treba radna viza, igrao bi i prijateljske sa Farskim ostrvima ako treba.

13. Очекујем да буде исто тако максимално озбиљан и посвећен, не више и не мање, него таман исто тако као и у клубу, а не да се смеје као ментол кад беспотребно скриви пенал, макар му саиграч у штоперском тандему био Крнета. Какво је то оправдање, какве везе са ким игра у тандему или у екипи? И шта, он је као толики господин да не може да истрпи критике због промашеног пенала него узме и напусти репку и то кад је било најтеже. И то је шмекерски? Теби да, мени не. Ово није пљување, само констатујем оно што је очигледно и шта смо сви видели својим очима. Понављам, пљувати човека који је промашио пенал а коме је примарна и једина позиција ШТОПЕР је очекивано само од неког ко је са девојчицама играо Између две ватре и то је нека друга прича.

И за записник, још једном, овакав старт главом где нико не иде ногом у репрезентацији се једноставно никад није догодио. Зато ћу га вазда понављати и замишљати како то ради против Фарских Острва опааа

14. Него вечерас Астон Вила чиста двојка. Реално.

15. picke iz aston vile u najjacem sastavu,umesto da klince malo probaju nabijem ih usta

16. Јесте, играће са клинцима таман као и Кристал Палас.

17. kristal palas da se oprosti pred navijacima svojim ,posle odlicne sezone odlicno i da zatvore :p

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.