Премијер лига 13/14

1. igrac sezone bre definitivno

2. Jebi se baksuze

Dosta ti je 7 ja sam 0 dobio!

3. Jebe Jajo, ne vadi.

Lepo kaže komentator, pazi ti njega kako trči u 93. minutu krv ti jebem.

4. zasluzili su momci titulu,jebe gaze samo tako,samo da su malo drugacije protiv celzija odigrali,a ne da ih jebe onaj cigan murinjo,gledao sam 3/5 njihovih utakmica i nazalost moram da priznam uzivao sam svaku

5. Играју људи фудбала, све мајстор до мајстора. Поред Ливера Цити је једина екипа која је играла атрактивно и на гол више. Боље дузму они него смрдљиви Челзи у сваком случају.

6. Borini možda nije mogao da pomogne Liverpulu, ali je Sanderlendu obezbedio opstanak.

EDŽT: Tačnije 14. mestolololo

7. Pisanje po sirotinji iz iksa

8. Iako je premijer liga tema - Valjadolid jebao Realoa za titulu.

9. Čavo, priča se o tome na temi Фудбал.

10. Koji sam Koštun, jebem se, fala za info.

11. poslednje kolo svi igraju u nedelju u 16:00
    GDE DA GLEDAM TO ?

12. online. nece imati prenos.

13. necu da gledam onlajn jadno je bre,video sam sad ovaj vikend u balkan betu u 16:00 mec bio vataju ne znam odakle to moram da proverim

14. ima na sportklubu prenos. 3 su kanala ,sigurno ce staviti na odvojene siti i liverpul a na treci kombinovani

15. Ne prenose se mečevi od 16 subotom, zabranili Englezi pre mesec-dva.

16. ma znamo leri ,toliko pratimo jebiga :D nego valjda ce da se smiluju poslednje kolo necu preko strima da slusam francuze uvek mi francuzi zapadnu jebem ih

17. Haha a jebiga. Strimuj SkajSport jebogati.

18. U nedelju su mecevi, ne subotu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.