Kakva utakmica. Bili smo prosecni, ali smo dobili. Ovo je odlika velikih ekipa i to moze da raduje Rodzersa. Drago mi je da se Ager oporavio, stvarno je mucenje gledati onog nesrecnog Turea kako nas kostaju bodova njegove greske.
Koja kurčina od fudbala Arsenal - Mančester. Sreća pa sam gledao više Zvezdu, ubio bih se od smora. Utisak utakmice poslednji posed Mančestera gde oni dolaze na 20 metara od gola i onda vraćaju nazad do pola. Jebem ti život.
Nece on sigurno biti starter skoro, a i sto da ne proba sa njim Rodzers, svakako bolja varijanta od ostalih. A na leto dovesti jednog krilnog igraca, a da nije Konopljanka plus Sterling i Ajb i Suso. Ima opcija svakako.
Треба Ливепулу један добар задњи везни и да ријеше позиције бекова. То су тренутно најтање позиције у екипи. Не би било згорег довести и неког на крило, да се мало појача конкуренција. Уз мало среће, можда би и могла ова екипа да направи нешто ове године, никад није била непредвидивија лига.
Ми смо скромни људи, нама једна тема довољно. Не морамо као неки да отварамо теме за сваку дрогу појединачно, наркоманска шизења којекаква и остале глупости.
Јел добио Џерард картон што сникуо дрес?
Kakva utakmica. Bili smo prosecni, ali smo dobili. Ovo je odlika velikih ekipa i to moze da raduje Rodzersa. Drago mi je da se Ager oporavio, stvarno je mucenje gledati onog nesrecnog Turea kako nas kostaju bodova njegove greske.
Dobio. Nisam uhvatio tu majstoriju Turea, gledao sam Zvezdu. Fala kurcu da su dobili, pošto ovaj Totenhem počeo opasno da se približava.
Kolko je Liverpulova klupa slaba, to je tužno. Deset minuta pred kraj, jure rezultat - ulazi Žoao Tešeira. Tuga.
Teseira je trenutno hot prospect njihove omladinske skole i realno bolje da ubaci njega nego Mozesa koga boli kurac da se trudi.
Koja kurčina od fudbala Arsenal - Mančester. Sreća pa sam gledao više Zvezdu, ubio bih se od smora. Utisak utakmice poslednji posed Mančestera gde oni dolaze na 20 metara od gola i onda vraćaju nazad do pola. Jebem ti život.
Ma koji kurčev potencijal, lik ima 21 godinu. Nemoj molim te takvi likovi da počnu da igraju, daleko će Liverpul stići s njima.
Nece on sigurno biti starter skoro, a i sto da ne proba sa njim Rodzers, svakako bolja varijanta od ostalih. A na leto dovesti jednog krilnog igraca, a da nije Konopljanka plus Sterling i Ajb i Suso. Ima opcija svakako.
Ukupno 80 kila žive vage, k'o Venger da ih je izvuk'o iz omladinske škole Monpeljea.
Треба Ливепулу један добар задњи везни и да ријеше позиције бекова. То су тренутно најтање позиције у екипи. Не би било згорег довести и неког на крило, да се мало појача конкуренција. Уз мало среће, можда би и могла ова екипа да направи нешто ове године, никад није била непредвидивија лига.
zasto ne otvorite temu za svaki tim iz premijer lige posebno?
Ми смо скромни људи, нама једна тема довољно. Не морамо као неки да отварамо теме за сваку дрогу појединачно, наркоманска шизења којекаква и остале глупости.
Омаж Ван Бурену хахаха
Коло Туре опаснији по гол Ливерпула од Велбека и Тореса заједно.
sta bi na liverpulu, sto penal u 90om protiv fenjeras?
Jer su kramponi mesara iz Fulama završili u Staridžovom članku, umesto na lopti.
Феликс Магат дошао у Фулам. Предвиђам им борбу за Интертото куп лоло
http://www.sportske.net/vest/dzet-set/zare-i-goci-su-tobdzije-167184.html
da nisam za čelsi, definitivno bi furundžije bile moj izbor...
Eto kako ti ne znaš za koga da navijaš...
Зато Баја Мали Книнџа навија за Ливерпул
Za Čelzi vjerovatno navija neko tipa Milan Stanković ili Deen.
+1
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/09_03/chelseacry2DPR2009_468x328.jpg