Премијер лига 13/14

1. FA marks Hillsborough anniversary with seven-minute kick-off delays
    • Delay and minute's silence at all league and cup games
    • 15 April marks 25 years since the disaster in Sheffield

2. JEBAĆEMO SITIJA!!!!

3. aguero da nije povredjen ispiso bi se po glavi kanibalu srmdljivom a kanibal roka noricu po 4 gola i onda ludilo kun ide reseta redom svima moze gol da da

4. LIk pisa bukvalno po svima.

5. Sta zna Armin sta je dobar spic.

6. sad javljeno da je spreman kun za liverpul kako ce da se ispisa prema jadnim redsima,da pokazem malo sta je fudbal kanibalu

7. Verujem da si ti ovaj Gradjan u komentarima..
    Bila bi fora da Liv. uzme ligu a Arsenal Fa Kup a ovi kurčeviti naftaši da ostanu suva kurca oleeeeee

8. Bila bi fora da Liv. uzme ligu a Arsenal Fa Kup a ovi kurčeviti naftaši da ostanu suva kurca oleeeeee

Bra'o!

9. Донекле се слажем са Армином. Да се разумемо, свака част Суарезу за све досад, али фали му ипак то да постигне гол против Ситија или Челсија (за Арсенал прошао воз). Јесте импозантна бројка, али углавном је набијао статистику на смешним гостовањима као што су Норич и Манчестер јунајтед.

Верујем да већ после меча са Ситијем неће више имати шта да му се приговори.

10. ma gde sam navijac sitija to ne postoji,nego bolje oni i da titula ostane u mancesteru nego ovi cigani da uzmu ,zamisli liverpul da uzme titulu dzerard da ode u penziju sa titulom pa ne mere to ,od arsenala nikada nije ni pretila opasnost pa oni nama u najgoroj formi u poslednjih nekoliko decenija nisu mogli da daju gol hahaha ,celzi najsmrdljiviji i najciganskiji tim ikada ,tako da najbolje siti,igrali su lepo ove sezone a i strasne igrace imaju,ja uvek kazem za svoj ultimate team bih uvek momentalno izabrao aguera silvukompanija i yaya turea

11. Какав си ти децхко и трол у покусхају.

12. ja sam mrtav ozbiljan ,ne znam zasto to mislis ,sve sam rekao kako jeste,uz naravno preterivanje o liverpulu ,ma u stvari jeste govna ,najvise zbog navijaca jebenih posebno sto im se sad digao kurac

13. ПРВИ СТРЕЛАЦ И АСИСТЕНТ НАЈЈАЧЕ ЛИГЕ НА СВЕТУ
    http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02638/luis-suarez_2638012b.jpg
    ТРЕБА ДА СЕ ДОКАЖЕ ПРОТИВ СИТИЈА

14. kako neko ima obraza da kaze da je klub koji nema nijednu titulu te drzave,najveci klub iste

15. НИ ЈЕДАН ГОЛ ИЗ ПЕНАЛА ЗА РАЗЛИКУ ОД ПЕНАЛДА И МЕСИЈА
    http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02638/luis-suarez_2638012b.jpg
    НЕ СЕЋАМ СЕ ДА ЈЕ ДАО 16 ГОЛОВА ЧЕЛЗИЈУ ПРЕМА ТОМЕ ПОЛАКО С УБУЂАВАЊЕ

16. ДА ЛИ ПРАТИМ ФУДБАЛ!!!???
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201105/66241/medium_cola.jpg
    АЈДЕ ЈЕДАН НА ЈЕДАН АКО СМЕШ, ЕВО ТИ РЕКЕТ ТИ ПРВИ СЕРВИРАШ

17. posebno sto im se sad digao kurac

Маториии стоји ко народни херој тако сам поносан

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.