Премијер лига 13/14

  1. Ima Majki da razjebe sve živo na mrtvo.

  2. Па јебем ти да ли може једна утакмица да прође без оне магаради Амеобија у тандему? И један је превише, а не два. Замисли добију по два сина обојица, па испашћемо у Конференцију.

  3. Jebote, Borini im dao gol.

  4. Добар је Борини, само је био повређен константно. Оно се није могло бранити.
    Јако лоша одбрана целу утакмицу, додуше боља него кад је ту онај међед Јанга "Не знам да је фаул против правила" Мбива.

  5. Ajde neka mi neko objasni, posto sam ja izgleda glup.
    Zasto bi bilo koji trener hteo Klisija za beka? Lik je rupa. Rupetina!
    Kada god sam gledao Siti (sto iskreno nije tako cesto), on je pravio neke kikseve, a cesto su ti kiksevi direktno dovodili protivnicke ekipe u gol sanse.
    Razmisljam se, brz je, mozda treneri to cene. Vise je kao napadacki orijentisan. Ali njega Tores pretrcava SA LOPTOM kao jedan i jedan.

  6. A Toresu realno ni Van Nisterloj ne bi pozavideo na brzini.

  7. Мени је још невероватније који мозак мораш да будеш да ти Коларов дрежди на клупи а Клиши игра прву.

  8. Henderson, igraju iznenađujuće dobro

    Henderson igra dobro? Neću da pričam za ovaj poslednji meč jer nisam gledao, tj. odgledao sam samo one hajlajtse, ali na svim ostalim tekmama na kojima sam ga gledao, čovek ne može da se sastavi. Ja stvarno pojma nemam gde si ti to video njegovu dobru igru.
    Remzi čarolija je skroz druga priča. Nevera kako je odjednom krenuo da šije.
    'Nači sledeće nedelje Asnl - Liverpul... Odlično.

  9. Jedva cekam da se Kutinjo oporavi, pa da ne igra Henderson. Cak sad vise Lukasa Leivu gotivim nego ovog debilka. Jebote, pa on ne zna da pogodi okvir gola sa 15-20 metara.... Staridz i Suarez jebu mame, pa rasturaju. Ako ovako nastave duz cele sezone, bice to borba za titulu bez problema.... Arsenal i kad ne igra nesto, dobija, tako da ih smatram na osnovu prikazanog glavnim konkurentima.. Da li je neko video jebenu postavu Totenhema? Dembele, Sigurdson i Lamela sede na klupi, a igraju neki Boze sacuvaj ljudi... I opet na penal dobise. Dabogda 6. zavrsili....

  10. I Kliši i Kolarov su u najmanju ruku klimavi u defanzivi, ali je Kolara neuporedivo korisniji i bolji napred. Ne pamtim Klišijev centaršut, nema prekid, ništa... Kolarov je mnogo bolji asistent, ima slobodnjak, a opet pominjem, jeste klimav u defanzivi, ali ume da odigra dobro i pozadi, dok je Kliši napred maltene skroz beskoristan.

  11. Namece se pitanje, samo od sebe, zasto onda igra?

  12. А још и човек има пара да купи бека ког хоће, а он купи Клишија... па само у Премијер Лиги има 10 бољих бекова од њега, почињући од Коларова.

  13. Ne znam zašto igra, pogotovo ne razumem zašto igra 20+ utakmica u sezoni. Da je isključivo bek-ap Kolarovu, mogao bih da razumem, ali često su uloge obrnute.

  14. Bekovski "par", Klajn - Šo iz Sautemptona je nešto prelepo, kao i sam Sautempton u poslednje vreme. Ja ne verujem da oni dečaci igraju onoliko dobro,a pogotovo ta ravnoteža između igre u defanzivi i ofanzivi je impresivna. Nikada neću zaboraviti njihove partije protiv Liverpula na Enfildu.

  15. Нисам гледао утакмицу, зна ли неко шта је претходило овој ситуацији? Не види се све лепо..

  16. Valjda je pokusao da simulira Ciko Flores.

  17. Ајде јел неко некад видео да је голман дао гол у првом минуту утакмице?

  18. kako razbi arsenal liverpula, a?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.