Премијер лига 13/14

  1. Je l' to onaj isti Totenhem što je prvih nekoliko kola dobijao preko penala?
    Liverpul može da koristi bekove i prebacivanje sredine do Kutinja i Suareza. A mislim da se i Staridž vraća. Što se tiče odbrane, ipak su Lukas i Alen DMF, tako da će tu biti lakše.
    Zna li se kad se vraća Hoze Enrike?

  2. Брате јел си пратио ове године утакмице Премијер Лиге? Ја сам гледао скоро сваку.

    Јеше јесу добијале преко пенала али су имале игру и стварале су шансе, једном морају да прораде, то је сигурно. Ако си гледао против Манчестера сложићеш се да су били три пута бољи. Солдадо је само у задња два, три кола могао да метне 6 комада, човек једноставно не може да погоди ништа. Осим пенала џД

  3. A smijali se Liverpulu kad su pogađali okvir gola prošlu sezonu. Biće jebeno bez Džerarda, ali ne vjerujem da će ostati bez bodova.
    Totenhem me je na početku sezone razočarao igrom i nisam ih poslije ni gledao. samo ovu sa Jedinstvom sa mmalo gledao. Jbg, gotivim Soldada još iz Valensije.

  4. Ma tu ješe ne bi trebale duzmu bodove, x mogu izvuci i to je njihov maksimum. Liverpul se zahukto i Suarez u životnoj formi.
    Arsenal ako izvuce bod protiv Citya onda su oni glavni kanditati za titulu. Bit ce u tom slucaju +3 od Celzija(ako pobjede naravno) i sljedece kolo ce biti duel za prvo mjesto Arsenal vs Celzi i tekma koja ce odluciti dalji tok prventva. Za Arsenal je ovo najvazniji dio sezone i ako izvuku makar 2 poena iz ove dvije tekme ne vidim da li ih iko može zaustaviti do titule.

  5. Ne znam ko će biti prvak, još je rano. Ali mislim da bi Liverpul mogao da igra LŠ sledeće sezone. A uz to dolazi još para i mogućnost dovođenja boljih igrača.

  6. Ali mislim da bi Liverpul mogao da igra LŠ sledeće sezone.

    Liverpul ovo ne bi smeo da propusti, i previse je ozbiljan klub da bi propustio da igra ls sledece sezone. Mada opet, kom ozbiljnom klubu bi igrao Henderson? lolo
    Salu na stranu, Liverpul vrlo dobro igra ove sezone i ne sumnjam da ce da se plasiraju u prva 4 tima u ligi. Osim ako im nenormalno padne forma u ostatku sezone.

    In Arsene we trust!

  7. Пази, ја навијам за Редсе и све то, али ми смета што се превише ослањају на Суареза и Стариџа, нарочито на овог првог. Да се не лажемо, Хендерсон је у најбољем случају просечан играч, Леива је бескористан у нападу, једино још капитен Стиви може да једним потезом направи разлику. И клупа нам је више-мање кратка.

    Пласман у ЛШ би био премија.

    Слажем се да је ово за Арсенал утакмица полусезоне, ако сад остану непоражени могу да буду и званично главни кандидати за титулу. У супротном, биће као и прошлих сезона конкуренти за тамо негде 3-4 место. Пре свега због тога што осим Жируа немају нападача, и они зависе доста од њега самог.

  8. A dobro, ipak je Arsenal jači za Remzija i Ozila ove sezone.
    Ja se još uvijek nadam da će Henderson početi da igra bolje. Kad je mogao jedan Remzi, može i on valjda.

  9. Ма Хендерсон је ограничен ко тераса, него заборавио сам да напоменем Кутиња, он је чаробњак и очекујем да коначно крене да доминира.

    За Ремзија немам лепе речи, човек-убица.

  10. Kakav meč jebote! Izgleda da je Bendtner naučio da igra fudbal.

  11. Siti ako popravi formu u gostima, uzece titulu bez problema.

  12. Каква текма, немам лепе речи. Прскај Арсеналоа бре, прскаааај

  13. Arsenal se opustio poslednjih 15-20 minuta usta ih jebem. PA NE IGRATE PROTIV PALASA SVE VAM JEBEM!!

  14. vaterpolu u mancesteru.

  15. Хехе. Реалан резултат 14-4. Сад још да победимо јеше да се примакнемо на 1 бод.

  16. Vermalen propo ko prostata Aljoše Vučkovića. Bukvalno su bez odbrane igrali kad se Košćelni povredio.

  17. Nisam mogo da provalim zbog cega, ali ogromne rupe u odbrani smo imali. Da ga jebem, bas.

  18. Da nije zbog toga sto Siti ima najbolji napad u ligi?

  19. A stvarno su prikazali ekstreman bol u kurcu. Jeste Siti bio bolji, ali onakva ispadanja sa sve facom ,,a mrziii meee'' su smešna.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.