Премијер лига 13/14

1. Ako bude x ponavlja se mec ,a bice barem jedan tako da...

2. Skauzeru,sta cete kad ode dzerard u penziju,evo bez mrtvog lukasa leive nije tim isti ,pa suarez bi trebao da bude taj igrac koji resava tekme koji ce doneti tu prevagu u derbijima ,a to za sad nije pokazao kao ni ozil ,jeste da se liga osvaja protiv manjih klubova ali opet kazem kako cete igrati ligu sampiona? Da ne pominjem sa strana ako pice hendersoni i ekipa,takodje kutinjo nije los ,ali je klinac treba da se razvija ,nekako mi je stidljiv ,onaj mali sterling samo trci ko bez glave june obicno,a odbranu da ne pominjem skrtel nula najgora,desni bek vam isto fali,minjoleo poceo fantasticno ali i on je sad rupetina.Sreca vasa pa je suarez u zivotnoj formi pa jebe fenjerase kako stigne i skuplja vam bodove ali ne mozete se oslanjati samo na suareza doveka.Ovih par godina ste u istom kurcu kao junajted ove godine ,mozda jos i u gorem,treba da se kupe igraci svetske klase,ali kao sto vidite ispaljuje vas i salah i vilijan nemate vise tu reputaciju,nadam se da to nece zadesiti i moj junajted i da cemo se vratiti brzo.
    Meni je kao i svima u interesu da gledam lep fudbal i da liga bude sto zanimljivija i neizvesnija,ali moram da vas prozivam mrzim i umanjujem vase uspehe ipak ste najveci rival,eno fergi juce prekjuce nabrajao konkurente za titulu nabrojao i everton i totenhen izostavio liverpul,toliko je to rivalstvo!

Inace vidim danas u kupu u najjacem ste sastavu izasli i priznajem nisam gledao celu tekmu ali nije bas zavidna igra,kako cete protiv jacih klubova?

3. http://vukajlija.com/forum/teme/54783-premijer-liga-13-14?strana=61#post_2671286

10 OD 11 I ČEKA SE EVERTON! SAMO PALAS SJEBO! JA PREDVIĐAM!

Ako bude x ponavlja se mec, a bice barem jedan tako da...

Tako da nije bilo iksa.... :)

4. alal ti kurac ,sto ne odigra to jebote haha

5. A jebiga, poštedeo sam Mocartoa zatvaranja. :)

6. DOŠ'O I EVETRON! EKSTRA 11 OD 12.

Sutra:

Fulam
    Čelzi

7. 28. januar: Sautempton-Arsenal
    2. februar: Arsenal-Kristal Palas
    8. februar: Liverpul-Arsenal
    12. februar: Arsenal-Mančester Junajted
    15. februar: Arsenal-Liverpul
    19. februar: Arsenal-Bajern
    22. februar: Arsenal-Sanderlend
    1. mart: Stouk-Arsenal
    8. mart: Arsenal-Svonsi
    11. mart: Bajern-Arsenal
    15. mart: Totenhem-Arsenal
    22. mart: Čelsi-Arsenal
    29. mart: Arsenal-Mančester Siti

8. mojes k'o neka pedeofilcina.ko da su ga zaposlili u obdanistu.
    arsenal ima sjajan raspored.nije to toliko ni lose.ima ce laksi raspored poslednjih kola.

9. Šta ti je ovde sjajno crni sanitarni ?
    To što će nakon ovog raširivanja čmarova imati 5 utakmica da stižu Siti ili Čelzi ?

Arsenal bez špica i Drakslera može samo da sisa kurac od gore navedenog dvojca.

10. Једино ако је мислио на то што играју 4 за редом кући.

Једва чекам да видим како ће се Мата снаћи у Јунајтеду, са њим и опорављеним Рунијем и Ван Персијем могу и до ЛШ, што да не. Надам се не на уштрб Ливерпула.

11. Bajern - Totenhem - Celzi - Siti. Iz prvog dijela ce da izadju sa pola-pola ucinkom, ali ce ove cetiri da ih poklope. Ovo je kao student kad uzme previse ispita pa hoce sve da ih ocisti.

Vilser je poceo da crkava, Remzi isto, Ozil se utisao malo, Ziru se utisao odavno.

Podolski se vraca izgleda, Kazorla isto ulazi u formu, bar je dao neke golove sad.

Gnabri i Oks su dobri, ali ne mogu oni da iznesu ove meceve.

Nista, morace Bendtner da donese titulu.

12. Šta ti je ovde sjajno crni sanitarni ?
    To što će nakon ovog raširivanja čmarova imati 5 utakmica da stižu Siti ili Čelzi ?

ironija,ovo-ono...
    a i gledaj to ovako,zdrebe,ruda,ne trcati.cekaj da vidimo...mnogo je gore igrati jace tekme pred kraj,teze su noge i svi se za nesto bore,krajnji rasplet.

13. A oke ako je bila ironija, ja je nisam video..

Što kaže bat Kolfild moraće Oks i Gnabri da donose titulu..
    Arsenal ove godine ima sve pobjede, što je dobr za februar jer će valjda steći to neko samopouzdanje nabijem ga..
    Nisu se nešto proslavili u derbijima ove sezone, bilo bi lepo kad bi počeli da cepaju jer većinu mečeva igraju kod kuće..
    Primetno je da nisu više ekipa koja umire u lepoti fudbala, koja leti na početku meča i tako izmori samog sebe. Sad je to dosta drugačije, verovatno je do Stiv Boulda, koji je uklopio odbranu i defanzivno napravio Arsenal bolji nego ikad. Pogotovo sa Flaminijem koji je u Italiji naučio da maestralno obavlja taj mračni dio posla, onako ciganski da nalakti nekog i da prekida napade... Da ne pričam o tandemu Kos - Pero koji satire.

Dakle umore protivnika, dva brza gola, zatvaranje utakmice. Simple as that.

14. kapiram da ce mancester i totinhem bolje igrati,a da ce pad biti kod liverpula,evertona...mada,ni to nije logicno.liverpul ne igra ligu sampiona...

15. Nista, morace Bendtner da donese titulu.

Celi Emirati se uzdaju u Lorda! :)

Što se tiče danas i sutra, 3 onako zvučne tekme (Sautempton-Arsenal, Totenhem-Siti i Mrsisajd Derbi) a tu je i Birmingemski derbi koji može bit' zanimljiv. Mislim da će vrh lagano odneti pobede i da neće biti kikseva. Znači, po meni, Arsenal, Čelzi, Siti i Liverpul ovo kolo dobijaju al videćemo.

16. Ja se nadam Junajtedu da će da krene u neki feniks pohod, da se malo digne iz tih govana u kojim je, žalosno mi ih gledati ovako.
    Dolaskom Mate su uradili potencijalno maestralan potez, sad, samo da se čovek uklopi gde valja, da se kikuje napolje mrtvi Kleverli panj, da se vrate Runi i Persi, čak i Felaini, kul je on igra kada hoće i kad može, nazad da se pomole pobu do letnjeg prelaznog roka, i to mu dođe to valjda.. U svakom slučaju, danas poseban dan, jer igraju protiv Kardifa, kojeg trenira Solsker, što mi je posebice drago. Biće kul tekma, kontam.

Svakako je moj pik na kladži za 50 dinara da lord Velbek trpa poslednji gol tekme.

17. Evo sto je Arsenal morao da prodaje igrace zbog jebenih ugovora ali nema više stari. Sad vise nisu duzni nikome ni dinar i slijedi period financijske a i fudbalske dominacije.
    https://pbs.twimg.com/media/BfAZxzICMAAbWAt.png:large

A i Wenger ce doci na svoje
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1000943_572816436143661_880454340_n.jpg

18. reci sponzor ti je warrior ahahhaha koliko si onda nebitan covece

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.