Премијер лига 13/14

1. Care, oni od warriora uzimaju 31 miliona evra po sezoni, pa ti vidi.

2. Капитен!

Поливај карамеле

3. Уживање. Једино ме Стерлинг нервира који на свакој утакмици бар једном буде очи у очи са голманом и никако да га да.

4. I ode i zvanicno titula Arsenalu. Posto su pokazali da su psiholoski na nivou OFK Beograda, i da u ozbiljnijim utakmicama placu od srece kad uzmu bod, kiksevi protiv malih klubova su znak da mogu da se pozdrave sa ambicijama.
    Mislim da bi uprava sad trebalo da PRODA jos nekog igraca, da zaradi neke pare, kako bi finansijski izvestaj na kraju godine bio jos bolji. Dzaba sad i da dovode igrace, jasno je kao dan da nema nista od titule. 3. mesto i to je to.

5. I ode i zvanicno titula Arsenalu. Posto su pokazali da su psiholoski na nivou OFK Beograda, i da u ozbiljnijim utakmicama placu od srece kad uzmu bod, kiksevi protiv malih klubova su znak da mogu da se pozdrave sa ambicijama.
    Mislim da bi uprava sad trebalo da PRODA jos nekog igraca, da zaradi neke pare, kako bi finansijski izvestaj na kraju godine bio jos bolji. Dzaba sad i da dovode igrace, jasno je kao dan da nema nista od titule. 3. mesto i to je to.

+1

Jednostavno nisu veliki ekipa. Fali tu kapiten, mudonja. Ovo su sve sisice, po mom malom navijackom misljenju.

6. Sauthempton ih zgromio.. Da nije bilo Voje na golu i Košćelnog petarda bi pala..

Sramotno izdanje vodećeg tima na tabeli. Majke ti ga nabijem OzilU našo da igra lopte kad je počelo drugo poluvreme. Onaj komentator se sjebo kad je ono probio i pogodio prečku. KAe "Zar on može ovako brzo da trči".. Prvi put potrčo od kako je došo u Arsenal..

Venger opet počinje da sere sa neubacivanjem Podolskog. Dečko pojede, a vamo neki Gnabri klinac slinavi treba da igra..

7. Нисам гледао Арсенал али Саутемтон је тврда екипа, да није Венгер миксовао тим?
    Зато је Ливер издоминирао, плашим се једно да Манчестер не експлодира са Матом и опорављеним Персијем, просто морамо играти ЛШ, вакат је, а они ће нам бити главни конкуренти.

8. Nažalost, Jericho, ali je tako.

9. da je bio siti ili celzi ili manutd, dobili bi 3-2

10. Rekoh ja još onomad, titulu osvaja klupa, a Arsenal je nema.

11. Добро запажање горе, Озил већ се већ дуже време шверецује и једе говна. А како је кренуо ја сам мислио готово, овај има да игра сам.

12. ja sam racunao da imaju i klupu, sem spica, posto bendtnera ne racunam medju ljude. na pocetku sezone se mislim: vermalen i monreal odbrambeni. Vilser, Remzi, Arteta, Flamini - centralni vezni, igraju dva. Ofanzivni Ozil, a zamjena Rosicki, koji je sasvim dobar igrac i moze da zamijeni bar na slabijim utakmicama barem. Ako igraju Volkot i Kazorla po krilima - Podolski i Oks + Gnarbi sjede na klupi. Nije to bas nemanje klupe. Ali povrede i nemanje alfa muzjaka - lidera tipa Viere ili Anrija ne mogu da se prevazidju.

13. Flamini ne može da nosi ekipu, Arteta je bio povređen, preostala dvojica imaju staklene noge. Ofanzivni vezni i nekako, ali krila su smejurija. Oks takođe staklen, Gnarbi nije spreman za prvu postavu, Podolski nije pravo krilo. Imaju jednog i po beka i tri štopera. Tako da to u kombinaciji sa nemanjem alfe donosi 3. mesto i to je to. Prvi Siti ili Čelsi, a za treće će se klati Liverpul i Mančester, pa ko bude jači u glavi. Totenhem ili Sautempton će da idu u LE uz Sanderlend zbog kupa, a Everton OPET puši kurčinu.

14. sad vec mijesamo pojmove.

15. Ajde pogledajte tim arsenala i zamislite ih sa medaljam oko vrata... JEDNOG BENDTNERA I OKSA CEMBRLENA I GNARBIJA ILI KAKO VEC PA ALO RODJACE

16. Шта је са Ремзијем? Требало је до краја јануара да се врати, сад пише да је непознат датум повратка. Да се није додатно повредио?

17. Zasto pricate o Arsenalu nakon casa fudbala koiji je Liverpul odrzao?

18. Niko nije gledao Liverpul, ne loži se. :P

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.