то бацаш мамац да видиш да ли искрено воли ипчета?
tehnobit hahahahah plačem ne mogu više
u jebem li ti, počeli ovi rial lajf poznanici da mi lajkuju postove i komentare :SS
хахаха невјера исто
aj sad nadjemo nešto sasvim drugo pa trolujemo
Treba nas još. Da joj useremo stranicu skroz.
да ја сам генерално увек за фб трол, ал можемо и сутра да не форсирамо сад, а и преко дана док су ту ти админи и више људи.
Pa obrisace ona ovo. Oko 13-14h kad se probudi lolo
Код оних Елитних одреда се одмах попалила клинчадија и било је забавно.... Ово је као неки нецензурисани чет између нас....
Pa ono možemo i sutra da udarimo preko dana.
https://soundcloud.com/radiationworker/pseto88-atifa-ku-ke-16-avgust
Treba da trolujemo nesto popularnije, gde ce se masa uspaliti da ih brani.
А био би фазон да сајсара после овога уради пјесму ВУКАЈЛИЈА КУЧКЕ и да као нешто урбано испрозива ''хејтере са вукајлије'' лоло
pseto, minus reklama lolo
Одали бисмо онда праве идентитете овде на Вукајлији. Једино да идемо преко лажних профила.
E moj ti.
Fendere, ne bih da ti spojlerisem, ali David se ne zove zapravo Stevica Kurcubic.
Ja sam svoj odao i boli me kurac. Samo ću ubuduće sa drugog profila da me RL ljudi ne smatraju baš tolikim frikom
Сутра банемо.... Биће забавније кад се маса попали....
Pseto nije normalan, umro sam od smeha.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
то бацаш мамац да видиш да ли искрено воли ипчета?
tehnobit hahahahah plačem ne mogu više
u jebem li ti, počeli ovi rial lajf poznanici da mi lajkuju postove i komentare :SS
хахаха невјера исто
aj sad nadjemo nešto sasvim drugo pa trolujemo
да ја сам генерално увек за фб трол, ал можемо и сутра да не форсирамо сад, а и преко дана док су ту ти админи и више људи.
Pa obrisace ona ovo. Oko 13-14h kad se probudi lolo
Код оних Елитних одреда се одмах попалила клинчадија и било је забавно.... Ово је као неки нецензурисани чет између нас....
Pa ono možemo i sutra da udarimo preko dana.
https://soundcloud.com/radiationworker/pseto88-atifa-ku-ke-16-avgust
Treba da trolujemo nesto popularnije, gde ce se masa uspaliti da ih brani.
А био би фазон да сајсара после овога уради пјесму
ВУКАЈЛИЈА КУЧКЕ и да као нешто урбано испрозива ''хејтере са вукајлије'' лоло
pseto, minus reklama lolo
Одали бисмо онда праве идентитете овде на Вукајлији. Једино да идемо преко лажних профила.
E moj ti.
Fendere, ne bih da ti spojlerisem, ali David se ne zove zapravo Stevica Kurcubic.
Ja sam svoj odao i boli me kurac. Samo ću ubuduće sa drugog profila da me RL ljudi ne smatraju baš tolikim frikom
Сутра банемо.... Биће забавније кад се маса попали....
Pseto nije normalan, umro sam od smeha.