АНТИФА КУЧКЕ: Cви ми кој' бисмо рекли Сајси: "Сајси ми га лома!"

1. Џони стао на луди камен :)

2. ŽONI SE ŽENIII!

Mlada, da spremiš 'vake deveruše, čuješ li ELA ELA ELA LA LA A
    http://www.top15pics.com/wp-content/uploads/2013/05/funny-wedding-pictures-bridesmaid-butts.jpg

3. DŽONI KAMENUJE LUDIM KAMENJOM!

4. Na radio Moravi si hit dana, samo da ti javim. Dobila si Daru Bubamaru za dva glasa. Poz.

ХАХАХАХХАХА, овај и онај са испуцалим петама, не знам чији је то.

5. Сајси Господарка времена

6. Хахах, прихватио ме БКО за пријатеља. Шаљите му сви позив али са нормалних налога, да не посумња. У ствари, ја сам са лажног али делује к'о прави. И онда ћемо у исто време да ударимо и испемујемо страну свакаквим говнима.

https://www.facebook.com/bikejova

Или бар ставите нека нормална имена на лажне налоге типа Милан Јовановић и нормалну слику.

7. Je l' 21. septembra puniš 16?

управо тад. :)

8. управо тад. :)

Onda da. I ja, upravo tad :)

9. Чекајте мало! Је л' ћемо и даље да разматрамо ко ће да трпа Сајси или ћемо да се потпуно посветимо Џонијевој женидби и да направимо нову тему поводом тог срећног догађаја за све (изузев за Џонија)?

10. DUNAJMIMO DZONIJU NEKU ANTIFA KUČKU ZA MOMAČKO

11. Идите у курац, коментари на Сајсиној страници јебу! Штета што само четврорица тролују.

Али лепо сам ја рекао да ће Сајси и Б.к.о. да прихвате зајебанцију, не цензуришу овакве коментаре ни на Фејсу ни на ЈуТјубу.

12. Ja ću i dalje da posećujem starnicu od sajsija i da ostavljam komentare, samo sada Đuzu pišem pesmu.

13. I sajsiju ću pesmu da napišem.

14. Evo prete mi na Sajsinoj strani da će da me prijave adminu.

15. sajsinoj...kao neka kurozderka.

16. džoni, ti li si žika šarenica?

17. kako ja to da vidim,a nemam fejsbuk.nemam prijatelje i iskompleksiran sam i zelim da se smejem glupim prepucavanjima po netu.

18. ta zebrica je neko odavde. IMAMO KRTICU!!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.