АНТИФА КУЧКЕ: Cви ми кој' бисмо рекли Сајси: "Сајси ми га лома!"

1. Толико је урбана да кења бетон.

2. ЈБГ, ДРАГИШИЋУ, ЈА САМ ИХ ТЕК ДАНАС ОТКРИО!

3. И даље ми није јасно ко је ту шта коме, али прочитао сам пар редова и то ми је довољно.

"где је у младости живела у Невесињској улици поред Каленић пијаце"

"Током студија, са сетром је изашла у њен омиљени клуб Долар, који је тада радио, и тамо упознала Ем-Си Деки Рипекта, а сећа се да тада није ни знала шта ем-си значи"

"Назив бенда је заправо шатровачки изговор глагола у императиву сисај, што алудира на орални секс"

КОЛИКО БИТНИХ ПОДАТАКА!

4. I dalje bih je jebo.

DRAGI BRAVO, DA LI JA IMAM PROBLEM?

5. Скочко, потражи је, можда је и даље на старој адреси. Чак је и добро име улице, то обећава!

6. Ma daće ti pičke s pola gasa. Dok se ti naspavaš još će ti i pitu saviti. Mislim u tim je godinama. Samo da je upoznaš sa svojim vršnjakom. Nađi gde visi - đe izlazi.
    Ej šta znači ovo Antifa Kučke? Jesu to ovi antifašisti, što pišu po zidovima ANTIFA? To je ko neki nomopank pokret sa komunjarama, bi trebo biti. A u stvari biva naivan paravan za homoroseksualce, sve po tim skupovima: " E gari! Umazo sam prst sa mašću. Jel mogu da ga obrišem o tvoj šupak? Gari."

7. Јеботе на овом снимку изгледа ко да има 14 година.
    Мени никад нису били јасни они анти-антифа ликови. Што се не зову само фа? Лакше је, а исти курац.

8. Dzankijeva moć leži u dojavi!

9. Mene me zanima jel 'oće Mihajlović da pozove Antifa Kučke u reprezentaciju rodjeniii?

10. ЈБГ, ДРАГИШИЋУ, ЈА САМ ИХ ТЕК ДАНАС ОТКРИО!

Ja ne bih ni sada da nije ove teme. Au... :)
    http://www.youtube.com/watch?v=wk8WFekFS0I

11. Niste trebali ovog lika da pušćate iz zatvora, udavi čovek sa otvaranjem tema, smorio jazavca za medalju. Zatarabljuj!

http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2012/12/07/sajsi_1354915874_670x0.jpg

12. ДАЛ И СИ ИКАД ВОДИО ЉУБАВ НА ПОДИЈУМУ ЗА СЕС?ТАТИЦ

13. Калабићу, зајебавао сам се за ник, било ми досадно :Д Нисам мислио да ћеш да промениш...

14. Lozite me da niste culi za ovu pesmu do sad.
    Poslusajte i pesmu tata, podjednako dobra.

15. е која фора степхане с том шапком и пивом на аватару? видим ти и још пар антифа кучки имате то на аватарима

16. Radovanović je ANTIFA KUČKA u reprezentaciji.

17. АНТИФА = МУСЛИМАНКА КОЈА РЕПУЈЕ

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.