АНТИФА КУЧКЕ: Cви ми кој' бисмо рекли Сајси: "Сајси ми га лома!"

1. ма да бре, ја сам за то да отворимо сутра тему, фб тролс, оно око 7 увече кад се спремају сви за клабинг па фејсбуче и предлажемо шта ћемо тролат па онда ту најезду направимо. а фендере не капирам шта причаш.

2. Ja ću da ostavim još koji komentar. Čisto da malo više imaju da brišu.

3. ја сам за то да тролујемо више неке фине људе а не ове малинаре и говна ко цвију него типа https://www.facebook.com/dobrastaravremana?ref=br_tf нешто из тог фазона неке фине шатро. мада можемо било кога.

4. а фендере не капирам шта причаш.

Давиде, ја ако бих сад оставио коментар, одао бих свој идентитет, тј. мислим да би људи одавде претпоставили ко сам, а нешто немам жељу да одајем право име и презиме на Вукајлији.

5. Ja ću ovih dana da potražim neke hrvate ili šipce da punimo.

6. Ili ovakvu strano k'o David što kaže ali hrvatsku :)

7. ja napravijo temu da se ne zaboravi do sutra

8. ајде ђони :Д отварамо начи ових дана тему специјализовану за фб тролове.

ок фендере

9. idi bre, zeni se kurajbere :)

10. Za mesec dana, ne mogu brže :)

11. Још месец дана треба Џонију да би стекао право на држављанство пошто је Хрват, а Елу неће да дају за Хрвата.

12. Још месец дана треба Џонију да би стекао право на држављанство пошто је Хрват, а Елу неће да дају за Хрвата.

Neće vašu domovnicu da mi daju. Ni ličnu iskaznicu. DOGODINE U ZEMUNU!

13. OTVARAMO TEMU ZA DŽONIJEVU SVADBU. I ELINU XEXE.

14. ŽENI NAM SE DŽONI!!!!!!!

15. Evo ozbiljne ideje. Ajde neko od vas sto ima nalog da pita preko FB Urbanu MC Sajsi da mu peva na svadbi. Kazi, bice honorar. Nece je kum silovati, ako ona to nece. Bice nesto i u zlatu. Nakenjajte. Satra sabac, oktobar smederevo, ovo ono. Pitajte je da li peva na vlaškom.

16. ŽENI NAM SE DŽONI!!!!!!!

Џони, јел истина да се жениш на дан кад ја пуним 16 лета?

17. Џони, јел истина да се жениш на дан кад ја пуним 16 лета?

Je l' 21. septembra puniš 16?

18. DBSK, uvali se Džoniju na svadbu da slaviš rođusić za dž.

19. Evo ozbiljne ideje. Ajde neko od vas sto ima nalog da pita preko FB Urbanu MC Sajsi da mu peva na svadbi. Kazi, bice honorar. Nece je kum silovati, ako ona to nece. Bice nesto i u zlatu. Nakenjajte. Satra sabac, oktobar smederevo, ovo ono. Pitajte je da li peva na vlaškom.

http://images.wikia.com/dragonball/images/a/a7/Draco-malfoy-facepalm.gif

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.