Dakle
Jes ti dlu?
ŠTA JE OVO?
KO IMA DROGE?
Татулеееее
Saće murija da mi bane na gajbu preko IP adrese
Pa ono neće baš da ti bane, al jel si stvarno mislio da će neko stvarno da napiše to ovde?
moa omiljena je kompir pire droga. k drozi.
MeNi Ne TrEbA AlKoHoL i DrOgA jA sAm LuDa I bEz ToGa :D ♥ xd
jebote i ja sam zavisnik, ne mogu da sastavim 2 dana da ne pojedem kilu krumpijera
eto i kompir je droga. nisam jedini k toj drozi naklonjen. sad mi lakše
i vukajlija je vrsta droge. evo npr meni je uzela maha, treba da učim matematiku za septembar al ne mogu se nakanim nikako
Зајебан је кромпир, један оверио од њега.
gde zivis ti?
ovo sve BIA cita, pazite sta pisete...
i BIA je droga
Omiljena droza mi je kisele carape. Svako vece pred spavanje ja uzmem dva tri smrka, momentalno mi bude do jaja, osetim svaku vijugu na mozgu
Zna Murinjo.
Nek čitaju koliko hoće, dok nas ne uhvate sa gramom krompira kod sebe nemaju prava da nas pišu
NEČU DROGU JA VERUJEM BOGU http://www.youtube.com/watch?v=MgZkhBidzvI
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Dakle
Jes ti dlu?
ŠTA JE OVO?
KO IMA DROGE?
Татулеееее
Saće murija da mi bane na gajbu preko IP adrese
Pa ono neće baš da ti bane, al jel si stvarno mislio da će neko stvarno da napiše to ovde?
moa omiljena je kompir pire droga. k drozi.
MeNi Ne TrEbA AlKoHoL i DrOgA jA sAm LuDa I bEz ToGa :D ♥ xd
jebote i ja sam zavisnik, ne mogu da sastavim 2 dana da ne pojedem kilu krumpijera
eto i kompir je droga. nisam jedini k toj drozi naklonjen. sad mi lakše
i vukajlija je vrsta droge. evo npr meni je uzela maha, treba da učim matematiku za septembar al ne mogu se nakanim nikako
Зајебан је кромпир, један оверио од њега.
gde zivis ti?
ovo sve BIA cita, pazite sta pisete...
i BIA je droga
Omiljena droza mi je kisele carape.
Svako vece pred spavanje ja uzmem dva tri smrka, momentalno mi bude do jaja, osetim svaku vijugu na mozgu
Zna Murinjo.
Nek čitaju koliko hoće, dok nas ne uhvate sa gramom krompira kod sebe nemaju prava da nas pišu
NEČU DROGU JA VERUJEM BOGU
http://www.youtube.com/watch?v=MgZkhBidzvI