Скрнављење лепих ствари
  • Џорди

Не знам за вас, али ја пиздим кад видим/чујем да је неки мајмун узео да уништава нешто што је у свакој категорији лепо. Не циљам на пародије, циљам на овако нешто:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ul8borYo934
    и даље ми није јасно како је овај клавијатуриста дозволио дебилу да упропасти овакву мелодију својим вриштањем.
    Да, у ову категорију сврставам и писање графита по Тврђави, разбијање прозора на катедрали јер је католичка и слично. Ја бих то стрељ'о.
    Па сад, ако ви имате неких примера, или вам се разглаба на ову тему, а ви ође...

• Rasni

za pare mu je dozvolio

• Petar Pan Pezo$

treba da se razbija prozor na katedrali jer je hrvacka!
    odobravam i pišanje na istu!

• Bruce

Meni je užasno kad vidim da se lepa žena obuče i tako obučena izađe na ulicu. To mi je jezivo skrnavljenje lepote Gospodnje koja je kroz tu devojku data nama koji ne jebemo da bar uživamo vizuelno...

• Митке

Мени је скрнав наш фудбал. Брате мили, фудбал би требало да буде игра, да се људи надмећу у неком здравом смислу и да пруже гледаоцима тај жар борбе. То је љепота, а не наше бункерско набијање лопте и крљање по кољенима на средини терена, а да не причам о псовању, ударању и осталим глупостима. Кад је код нас посљедњи пут виђен дриблинг да је истрчан са бар 50 % снаге, де ви мени реците?

• Truleks Krpa

nije on to skrnavio radi skrnavljenja i da bi tebe nervirao nego zato što se mlade gotičarke lože na to. Prvo će da ih jebe pa da im uzme pare i da kupi vilu sbazenom u kome će da skine šminku dok se brčka. Ja mu zavidim.

• Џорди

Meni je užasno kad vidim da se lepa žena obuče i tako obučena izađe na ulicu. To mi je jezivo skrnavljenje lepote Gospodnje koja je kroz tu devojku data nama koji ne jebemo da bar uživamo vizuelno...

Лол, мање-више. Грех је. И гре'ота.

Мени је скрнав наш фудбал. Брате мили, фудбал би требало да буде игра, да се људи надмећу у неком здравом смислу и да пруже гледаоцима тај жар борбе. То је љепота, а не наше бункерско набијање лопте и крљање по кољенима на средини терена, а да не причам о псовању, ударању и осталим глупостима. Кад је код нас посљедњи пут виђен дриблинг да је истрчан са бар 50 % снаге, де ви мени реците?

Да не причамо о томе што су код нас прве асоцијације на фудбал мафија, хулигани и туче.

• Valdemar

Ti ovde tri stvari stavljaš kao jednu: interpretaciju muzike na način na koji ti se ne sviđa; vandalizam; nasilje iz nacionalne mržnje. Ovo poslednje mi je baš grdno; čist vandalizam je nesvestan oblik pobune mase protiv sistema za koji na nesvesnom nivou ta masa shvata da je ugnjetava; a što se tiše "ružnog" u umetnosti, hiljadu puta se kasnije ispostavilo da je to u stvari "lepo".

• Џорди

Не стављам три ствари као једну, но ме мрзи да отварам три теме. А и није кључна ствар разлог сјебавања прозора катедрале, него оно, како им није жао. Мени би било жао па да сам не знам ко.

• Maggot

meni je skrnavo kad ne stavis luk u pljesku

• Valdemar

Meni bi bilo žao da skrnavim katedralu, ali lepu pesmu npr. veoma rado bih oskrnavio, iz nekog estetskog sadizma.

• Слепи

Школски пример скрнављења

http://youtu.be/c2pZ9Z_brr0

• Луди Чак

Skrnavljenje je kad neko stavi više od 2 priloga u pljesku i upropasti ukus mesa.
    AKO VAM SE JEDU RAZNE TRAVULJINE IDITE NA LIVADU.

• Jericho

Skrnavljenje je bilo i kad su na Vukajliju poceli dolaziti likovi kao sto su Zezator, Fender, ja sam rasan...Vise nije, jer su se premnozili po sajtu, pa preljeva...

• Deku

Odem na svirku provedem se do jaja i onda ko kreten pustim snimak lajva. HAMO PAMET!?
    3 meseca ćućuriš sa drugaricm, kapiraš pojam srdne duše, poželiš da je odvedeš za ruku na sladoled kod šiptara i onda je kresneš pijan posle flaše pelinkovca ŠTA JE S MOZGOM DEBILČINO!?

• Pepe González

Skrnavljenje je ne voleti ŠO KI CE!

• ipčenaš

Ti ovde tri stvari stavljaš kao jednu: interpretaciju muzike na način na koji ti se ne sviđa; vandalizam; nasilje iz nacionalne mržnje. Ovo poslednje mi je baš grdno; čist vandalizam je nesvestan oblik pobune mase protiv sistema za koji na nesvesnom nivou ta masa shvata da je ugnjetava; a što se tiše "ružnog" u umetnosti, hiljadu puta se kasnije ispostavilo da je to u stvari "lepo".

videh samo crveni avatar i krenuh kucati au čače koji si valdemar, kad ono stvarno valdemar

pa i parodija neke umetnosti je skrnavljenje ukoliko je bezveze parodija

• Valdemar

pa i parodija neke umetnosti je skrnavljenje ukoliko je bezveze parodija

Jeste, al dobra parodija umetnosti je umetnost, a loša parodija - loša umetnost. Kod loše parodije se onda skrnavi samo predmet parodije, ono što se parodira kao konkretno delo, ali ne i umetnost kao takva, jer da je loša umetnost skrnavljenje umetnosti, crkla bi jadna umetnost i ne bi je ni bilo.

• Ivan92

Haha, ovi sto obradise Draganu su iz rodnog mi Valjeva. xD