Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Skrnavljenje su ekranizacije knjiga naročito klasničnih djela npr. Monte Kristo, Ana Karenjina, Četiri mussktira, Bogorodična crkva u Parizu... Ko da se trude da sjebu...
Мариа Озава
Стоја
Миа Кунис
Алт цаве
Барели легал цаве
Све би се то скрнавило...
Ljubičaste groteske.
Ljubičate, pazite šta vam kažem.
I jebale te klavijature, mjetal je propao zbog klavijutura!
Ношење канте из 13. века на максимилјански оклоп из 16. века што раде фантази Амери.
Bustovanje protekcije stavljenjem šiljaka na oklop - neprocjenjivo. Neke se stvari, dukati zlati.
Inače, OP, nije to loša kompozicija!
Ношење максимилајнског фул плејт оклопа са шиљцима и кантом, на метал концерту док клавијатура дрнда у позадини, а металац фингерује електро тамбурицу!
Bačim ti aflikšn
Vorior je nula
Moj mag RULA
Бледуњави маг са наочарима, прави маг има брадурину.
I was so geeky i forgot to warlock!
Skrnavljenje lepih stvari je kada uz'em staklenac Zaječarca i otvorim ga uz pomoć betonskog ivičnjaka ili nekog drugog objekta pa slucajno okrnjim grlić flaše lololo
sad baš odslušah ovaj nahtblut i ne dopada mi se. ne razumem sada kakvo skrnavljenje, jel ovo neka obrada neke poznate stvari ili originalna? svejedno, zvuči ko deni filt na fruti lupsu kad ostane bez ideja.