MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. bruce, jes ti obriso maretov post? Pa ispadam glup sad, macoree.

Izvini brate sam sam obriso jer pročito prvi post...

2. dobornamerna sugestija

Kad će biti otvorena tema za prijave?! Niste stavili.

3. Neke sugestije su uvažene, ni jedna prijava sa ove teme neće biti razmatrana. Tema za prijave će biti otvorena u 15.00 danas, prijave traju 24 sata, nema ograničenja u broju autora sem nominalnog uslova da prijavljeni mora imati 50 poena od definicija jer bez toga se i ne može prijaviti :)

4. Što to ne bi stavio na prvi post, a ne ja da lupam glavu ko sa onim PK, jebo vas on, blejim ko budala kad će da vam se digne da otkučate na 20 sekundi...i što je najgore ne u'vatim...
    I da, jel smemo da mrzimo sve? Ko meni može da zabrani šta ja mrzim...nemoj posle da bude, ovo ono... :) Na foru moderatori su dobri ljudi...kurac moj dobri... :)

5. čitaj prvi post, piše šta ne može - dakle, NE MOŽE da bude "mrzim moderatore jer su pravoslavni Srbi i Crnogorci", ali MOŽE "Mrzim moderatore jer imaju veću kitu od mene, a ne koriste je ni malo"... znači, čist šovnizam ne može, pomalo da provejava nije problem...

6. prosto je ustvari. treba samo naci neku pojavu, osobu ili misao, i objasniti zasto je pogresna, mizerna, glupa, ruzna, nebitna, besmislena, losa i zasto je treba mrzeti svakog trenutka i prezirati njeno postojanje, zato sto ne zasluzuje ni da se pise o njoj.

7. Ma dva su pristupa, nije nikakva filozofija.

Prvi pristup - Uzmi nekoga, ili nešto što nije niko definisao, a normalno je da se mrzi. Uzmi i probaj da pojačaš našu mržnju, tj. nateraj čitaoca da povikne TAKOE BRE, GOMNA JEDNA, PLUUUS!

Drugi pristup - Uzmi nekoga, ili nešto što trenutno malo ko mrzi, (još bolje ako svi gotive) i popljuj ga tako argumentovano da ubediš i druge da to ima smisla mrzeti. Učini nešto, što je na prvi pogled do jaja, sranjetom. Nateraj čitaoca da povikne DA JEBOTE, STVARNO JE GOMNO, PLUUUS!

EDIT: Ako daju minus, nateraj ih makar da glasaju za tebe, gomna jedna hejterska.

8. A evo, napisao i Celt sažetije.

9. a da zadate vi ono što bi takmičari trebali da mrze, svima isto, pa da se vidi ko će napisati najbolje? nešto neutralno da ne bude uvrijeđenih, npr. može i mene, ja se neću naljutiti... ionako će glavni kriterijum da bude, ne znam kako se to stručno kaže, mogućnost autora da nešto opiše, rječitost, jbmliga. ionako je tema za ove što pišu duže definicije, kao stvorena za Niennu ili ove što ih pukne emocija dok pišu a pomalo i za ove autore iz herojskog korpusa.

10. Vala bi se mogo i ti prijaviti. A znam i koja bi ti pojava legla savršeno da mrziš, pošto je jelte već mrziš :)

11. Vala bi se mogo i ti prijaviti. A znam i koja bi ti pojava legla savršeno da mrziš, pošto je jelte već mrziš :)

xexe :)

12. čitaj prvi post, piše šta ne može - dakle, NE MOŽE da bude "mrzim moderatore jer su pravoslavni Srbi i Crnogorci", ali MOŽE "Mrzim moderatore jer imaju veću kitu od mene, a ne koriste je ni malo"... znači, čist šovnizam ne može, pomalo da provejava nije problem...

Nisam ni mislio ovo prvo...dobro ni ovo drugo...nego eto na primer...nemoj posle da mi se jave zaštitnici peta, šesta...

13. pomalo i za ove autore iz herojskog korpusa

Koji to behu?

14. ovi što ih puca emocija kada pišu

15. Reko si za ove prve da ih puca emocija, a druge si nazvao herojskim korpusom.

16. Đe se prijavljuje za ovo, nisam mrzitelj al da raknem koga bilo, nešto mi došlo?

17. Reko si za ove prve da ih puca emocija, a druge si nazvao herojskim korpusom.

i oni, i oni :)

18. ne zadajem teme, mrzite demokratski šta god hoćete :)

19. OCE LI PRIJAVE, TREBA UCIM, OTVORITE TEMU DA SE PRIJAVAIM PA DA IDEM DA UCIM, TREBA UCIM, OTVORITE TEMU, OCE LI PRIJAVE?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.