MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. u nemačkoj se sporazumevam sa ljudima. ovde se ne priča nemački, nije ovo nemački. poneka nemačka reč i drugi jezik.

2. Znači nije tako lako kao što se priča...? Ono, u Nemačkoj se traže naši lekari, pa svi idu na kurseve nemačkog da bi otišli tamo...

3. Рајдеру, у Немачкој се траже наши лекари али их плаћају као странце а не као Немце.

Норвешка је закон за наше лекаре.

4. Јеботе, која је ово тема...ја мислио разноразна питања. Чему ова дискусија јеботе?

Него, кад сам овде, могу ли да се пријавим чика Брус? Или су пријаве готове?

5. svajcarska rajderu. nemacki je knjizevni jezik koji se uci iz knjiga. svajcdojc je jezik od nemackog kao sto je bugarski od srpskog. drugacije reci, izgovor, pravila, sve nepisano, pa nemas otkud da ucis.

i sad se ti nadjes u situaciji gde na poslu pricas engleski, posto sve stranci, ucis nemacki iz knjige, ali nemas sa kim da ga pricas i vezbas, posto svajcarcu uglavnom svejedno dal pricao pravilan nemacki ili engleski, i nekako uvek se dodje na engleski, posto je lakse i tebi i njemu.

6. Da li iko živ čita prvi post teme?

Nije kasno Thilmo, nisu ni počele prijave, tek sutra...

7. Рекох ти да смо народ који овлаш претрчи преко написаног, ти ми ниси веровао..

Ок, онда се пријављујем сутра...имам неку идеју али немам ја тај смисао за дуге и описне дефке, више сам за кратеже. Али пробаћу.

8. Aha, Švajcarci su kao roboti, navijeni... Tačno se zna sve u minut i nema vremena za uživanje u životu, da popričaju komšije, poznanici i to... pa mi je i jasno što ti teško ide...
    al kad je moj čiča uspeo da nauči, i ti ćeš vala...

9. Jebote, je l' vi stalno tako imate ideju za 5 definicija unapred? Ja sam jedva smislio naslov za prvu, nije ni cudo sto mi je ovakav rank hahah

10. Jebote, je l' vi stalno tako imate ideju za 5 definicija unapred? Ja sam jedva smislio naslov za prvu, nije ni cudo sto mi je ovakav rank hahah

Nemoj da te čudi, neki autori imaju i svesku koju nose sa sobom i zapisuju defke... ozbiljan je to posao... :)
    Ja imam negde 30 - ak defki u šteku, budući da imam kvotu 2, više nego dovoljno... :)

11. ja sam imao štek negde do prvih hiljadu i po defki, posle sam pisao iz glave...

12. Najgore od svega je sto i kad mi padne na pamet neka ideja, mrzi me da pisem ako ima vise od dva reda...

13. čitajte prvi post

14. СА КИМ СЕ ТРКАМ И КАД ЈЕ ФИНАЛЕ?

15. bruce, jes ti obriso maretov post? Pa ispadam glup sad, macoree.

16. sam je brisao, nisam ja

17. bruse na koliko naloga pišeš

18. samo jedan, nikad ne pišem paralelno...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.