Бисери фудбала српскога

1. Исах дефинитивно није за ову тему.

2. dečko samobanuj se zbog kačenja radiše na ovu temu.

3. Цео наш фудбал је огроман бисер.

4. Баш сам хтео да споменем Дејана Јаковића у Звездиној теми, кад видех ово, а видим да су га одмах на почетку споменули. Јаковић је доведен као играч са неког канадског универзитета, Буњевчевићево откриће. Лик није знао где је лево, а где десно. Ено га игра у Ди Си Јунајтеду и то устартној постави.

Владислав - Владо Мирковић
    http://th737.photobucket.com/albums/xx14/generalserb/Red%20Star%20Belgrade/th_czvladislavmirkovic-1.jpg

Овај играч је мени увек био мистерија. Човек је по Википедији играо 5 година у Звезди. Више је провео на трибинама него и на клупи за резерве. Уствари највише га је било по београдским кафанама, клубовима и сплавовима. Дошао је из Могрена 1999. године.

5. 2.bp.blogspot.com/-Y6mtxPzkK1s/TvS2sJXbFHI/AAAAAAAACo0/uIguJfkGDdA/s320/djordje+lazic.jpg
    Djole Lazić. Legenda valjevske Budućnosti, uzdanica Partizana 2007. Te sezone došao Lazetić, Aco Stojkov, Rukavina, priključili se prvom timu tri kosijanera u odbrani Obradović, sredina Gulan i napad Jovetić.
    Djole Lazić jebo petnaestogodišnjakinje po Valjevu i odigrao par dobrih utakmica.

6. http://www.srpskifudbal.rs/wp-content/uploads/2012/02/metju-birn-1.jpg
    Matthew Byrne

Дошао из окружне лиге Бризбејна у, пазите, Доњи Срем, одатле после једне сезоне у коме га је тренер отписао прешао у Телеоптик. Једини Аустралијанац у историји нашег фудбала.

7. А ЗАР И АЛИ БАБУЉ НИЈЕ БИО КАО АУСТРАЛИЈАНАЦ?

8. 2.bp.blogspot.com/-Y6mtxPzkK1s/TvS2sJXbFHI/AAAAAAAACo0/uIguJfkGDdA/s320/djordje+lazic.jpg
    Djole Lazić. Legenda valjevske Budućnosti, uzdanica Partizana 2007. Te sezone došao Lazetić, Aco Stojkov, Rukavina, priključili se prvom timu tri kosijanera u odbrani Obradović, sredina Gulan i napad Jovetić.
    Djole Lazić jebo petnaestogodišnjakinje po Valjevu i odigrao par dobrih utakmica.

9. ЕЛИ ЈЕ НАШ У ДУШИ САМХАИНЕ

10. 2011. Zaradili 21.350.000 eura po transfermarketu od Savića, Fejse, Nastasića, Raće Petrovića i Jovančića (900.000??).
    Doveli za tri miliona pojačanja na čelu sa Eduardom, Andersonom i Mangom.

11. Немош стављати Клеа овде, човек је најбољи нападач у овој нашој напаћеној лиги y последњих 10 година.

12. Дошао је из Земуна,

došao je iz Zete kao najbolji igrač lige.

13. Бурза је био добар, само што га је болео курац да напредује, могао је бити одличан играч. Мудринић је исто био солидан у своје време. Ови остали су распад.

А КАПИРАЈТЕ ФАЦУ БАНОВИЋА, КАО СВИЊЧЕ ПРЕД СЛАВУ ХЕХЕ

došao je iz Zete kao najbolji igrač lige.

Да, да, знао сам да је нешто на З.

14. Манга Аниме Наруто објаснио фудбал лоло.

15. Немош стављати Клеа овде, човек је најбољи нападач у овој нашој напаћеној лиги последњих 10 година.

Tražio sam Fereiru, samo ta normalna slika njegova je imala, za Klea se slažem, a on je u Zvezdi dobio pravu priliku tek pred kraj sezone.

16. За Љубишу Вукељу смо буразер и ја били прилично сигурни да ће да буде добар играч...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.