imate armagedon.mislim da sam vam i prosli put rekao...a moste se i separatisati gore.moze da vas stane koliko 'ocete.jeftina cuga,opustena mjuza.ja sam rajom iz srednje tamo idem.kada nas bude dzumla.oko 110-120 dindzi piva,tako i zest.
sada sam se setio.dok traje oktoberfest,tamo promo cene cuge.u armagedonu...ima i izba,moze da stane dzumla ljudi,imaju i veliko dvoriste,al cuga je oko 140-150 dindzi za pivo.zna da bude guzva.
A to sa Novom Pazovom nikome ne odgovara realno.
Iz NS nema, koliko ja znam. Prvi je oko 6.
EDIT: U 5, sad sam proverila.
Meni je svejedno, samo da se jebeno dogovorimo i da se skupimo neđe da se zapijemo.
Могуће је да се појавим ако се договорите где је скуп.
imate armagedon.mislim da sam vam i prosli put rekao...a moste se i separatisati gore.moze da vas stane koliko 'ocete.jeftina cuga,opustena mjuza.ja sam rajom iz srednje tamo idem.kada nas bude dzumla.oko 110-120 dindzi piva,tako i zest.
To u Ns? Pa đe si prije boktejebo
gde mi je post nestao? Aupicku materinu stelefona!
Uglavnom pisah da bi mogli stati u irish pub
kod velike pecurke,preko puta spensa,100 metara od oblomova.
Е ако не можете да нађете локал у Новом Саду не треба ни да правите окупљање.
previse izbora,previse kenjanja...to je problem.da ima 2,odma bi pao dogovor...
Treba organizator da preseče i kaže tu i tu, tad i tad i zdravo.
У спенс на фудбала, па преко пута у кавану!
SVI U BEOGRAD!!!
sada sam se setio.dok traje oktoberfest,tamo promo cene cuge.u armagedonu...ima i izba,moze da stane dzumla ljudi,imaju i veliko dvoriste,al cuga je oko 140-150 dindzi za pivo.zna da bude guzva.
ја сам јако срећан што ћу да упознам црну бо јако баш сам срећан тотално прелеп сам свиђа ми се тотално
http://www.youtube.com/watch?v=nsTHOfJ5CW0
тад сам био мршав :(
ajde Kosticu preseci!
Пресели за Београд, ко шиша вас Маџаре аџаџаџа
+1