Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. Ipak bez mene, ispiti, kinta.

2. de jebote, nemoj zajebavat!

3. neću ni ja ako neće ninka

4. Оће ли ико доћи?

5. keve mi,sad mi se ide,al samo zbog zhajka
    ne zbog cokolade,nego zato sto je BOG

6. АЈДЕ ОЛ ОБАВЕЗНО

7. videcu,matori,al mislim da ce me mrzet...
    svejedno,ti se javi za neku pivdzanu u begeu

8. Ne mogu Majo, jebiga, jebe me kinta, nemam ljeba jes', plus ispiti kreću 14. izgubio bi' tu 2 dana učenja. Jebeš mu mater, doći ću nekad posle 18. pa ćemo pit' pive.

9. Meščini da prošli put na okupljanju pare nisu bile problem. E sad jedino što je nekima potrajalo do nedelje... To ti je već stvar samodiscipline.

10. kladim se da mogu pojesti one papricice

11. Кладим се да ћеш их појести.

12. Драгишићу
    http://www.youtube.com/watch?v=1tRq8ExAHzk
    није ми свеједно :Д

13. brate,izdrzis tih sat i nesto vremena pakla,ako je nagrada vredna xd

14. Ма јешћу је, јебо сам јој мајку.

15. Samo obavezno snimite slično ko ovi likovi.

16. Ја не смем јести у Новом Саду, кад ме увати пролив не могу питати возача буса да ми стаје на сваких 10 минута. Кад дођем у Чачак па полако.

17. Ma ja to jedem redovno. I još milion ljudi na ovoj planeti. Habanero parike imaju mnogo lep ukus. Ove su ljute i imaju gadan ukus. Gajio sam ih da dokažem da se može. Nisu neka senzacija. Preporucujem habanere. Mogu da se kupe u Univeru.

18. Ne dolazim. Razbolela sam se.

19. Duče, Bakšiš, Pothead, Letham i ja smo oko četvorke u Nsu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.