Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
oblomov je kul radi kolko tolko prihvatljive cijene piva, prostrano je i nije buka i gužva, ima one veće stolove sa klupama za više ljudi, fajront je tamo relativan pojam, niko neće da ti zamjeri ako slučajno zaspiš ili povratiš za stolom, ima fudbalica i pikado...po meni, sve što je potrebno za jedan skup ovakve vrste... trenutno ne mogu da se sjetim ni jedne kafane u ns koja nudi sve ovo, a naobilazio sam ih se momački....
ocigledno ne dovoljno.ostali nemaju stoni fudbal,al nije ladno.al nije to tema,neka se okuplja raja de im milo.
jes izlazio sinoć napolje možda? ja u majici kratkih rukava bila, a tako će i danas bit
nema 'ladnoće :)
je*e me nešto prevoz, ali iskombinovaću nešto
lako ću ja da dodjem, ali kako ću da se vratim
Ne mogu da dođem pošto mi je nešto iskrslo jebiga!
nema 'ladnoće :)
vrema vas ukakilo,moglo je biti i gore.sama si ti prva kukala da ti tamo bilo ladno nekidan.:P
kazem za generalno.al nije ni bitno.to sam onak' usput pored zelja i pozdarav ;)
tipa,zajebavajte se ;)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/47041_4529336755116_1279898367_n.jpg
Oblomov, Novi Sad, 11.10.2013. godine - Okupljanje Vukajlijaša.
сад кад костућ није модератор, могу да ти кажем да ми попушиш курчину
дођи вечерас, пребићу те, ајде
Uuuu, biće fajta.
No, ja nikako nemam vremena ovih dana, tako ni danas. U 18:30 ću biti ispred NewNork-a (lokacija), do 18:45, kada krećem u Oblomov, sa onim što se skupi do tada. Oni koji znaju gde je Oblomov, mogu doći i tamo, kada već hoće. Oni koji ne znaju, a ne dođu na vreme, nek' vam je bog u pomoći da ga pronađete.
Dakle, pošto nemam vremena, ukoliko neko prolazi pored Oblomova u toku dana, nek' svrati i obavesti muke šta ih večeras čeka. Standardna spika: "Svake godine do sada smo odžavli kod vas, pa ćemo se skupiti i večeras, biće cirka 30 ljudi, sakrijte žene i decu".
Pa nek' javi na temi da je okej.
Ako niko ne ode, onda ću reći kada stignemo, pa jebiga, nek' se snalaze.
Vrbas stigao!
stigao i ja,ali setam novim sadom ko mutav ...
дајте ми јебачев број јебем вам коље грабово што нико из београда не иде
jeste li pristigli, sinovi manjače?
pa ja sedim u oblomovu sa drugarom i nek dodje bilo ko smaram se ko americki vojnik na novom grenlandu
ŽAJK DOLAZIM DA TE VIDIM!!!
http://www.dodaj.rs/f/1J/R2/2UI8K8UF/capture.jpg
Žajk, u kom žbunu se kriješ, ne vidimo te?
Kasno Stićko već je zapalio na autobusku.
TRČI NA AUTOBUSKU!
kostuću, ako ne budeš tamo kad dođem, ispašćeš govno govnjivo
хахахахаха, испаде окуп на интернету