Питање аутор - одговор модератор

1. ja bih vas naloženike na te navijačke manre sve rastero i pobanovo. Ionako ništa kvalitetno od vas ne može proisteći

2. Agilni nemoj ni ti srat, vako otvoreno a ti kaem.

3. Puši ga, Riho, pronašao si se, lepo reci.

4. Haha u čemu, nisam čitao šta si pisao

5. paninaro
    moze li meni odgovor na gornje pitanje, agilni?

Iskren da budem, ne deluje mi kao nešto zbog čega bih ja banovao.

kosmopolita
    a koja se pametnica setila da mu da te opcije, kad se znalo kakav je kad je samo autor?

Ako se jave koji su bili za, jave se. Kaizen je odlučio da je to dobra ideja.

6. ma odlična ideja.
    stavlja svoje slike, pa banuje ko ih koristi.

7. Aj ne smaraj jbt.
    Umodovali ga.
    Prestani plakati. Neće ti niko oprati zavese umesto tebe

8. Polako kosmo, nisi ti taj nivo.

9. Хеј, хајде да смиримо страсти!

10. AJDE IDI PO CELOM FORUMU I NA SVAKOJ JEBENOJ TEMI GDE VIDIŠ DA JE PRIGODNO KUKAJ ZATO ŠTO SU JEBENOG JEBAČA UMODOVALI

KMEEE

11. Jebenog jebača, ćivotna ironija

12. Јебени јебач

Један од средњих вагона у возићу.

Да л' је то судбина, ил' ко зна шта ли је
    кад год се сретнемо неко ми забије

(шалим се)

13. Tilmo ban ti je obrazložen. Ja kapiram da te je pogodilo sve što se dešavalo, ali nisam ti ja pobedio tim za koji navijaš, nego Partizan. Ako ne možeš to da prihvatiš onda jebiga, pljuj na vašoj temi Partizan, a ne tu nešto mene da ubacuješ u postove non-stop.

Očigledno je da imaš problem sa tim i otud moj savet da uzmeš lekove i smiriš se, a nema razloga da budeš toliko pogođen time, jer stvarno nisi normalan ako si ozbiljan pisao sve one stvari mesecima vezane za košarku.

Znači, Partizan - Zvezda je prozivanje za klubove, a ne svaki post da ti bude za nekoga i to u funkciji lečenja nagomilane frustracije. Na meni je nećeš lečiti.

14. I ne budi više dosadan i nemoj stalno da plačeš po forumu kada god si banovan. Puca mi kurac da li ti smatraš ban opravdanim ili ne, ima ko će mi reći ako nisam u pravu, a ima i ko da misli da li ja ovo obavljam dobro ili loše. Što se mene tiče, nemam šta da obrazlažem, a počeću i da te banujem za to kukanje oko svakog bana, jer si dosadan.

15. Opušteno, što se nerviraš?

16. Pitanje modovima, proslijedite Kaizenu. Zašto se uvijek otvara prva,a ne zadnja stranica u svakoj temi? Tako bismo brže saznali gdje je pravo gnojenje i prepucavanje na forumu, svađe bi bile češće i žustrije, a moderatori bi imali pravo malo strijeljanje najvećih talenata. Srdačno vaš, Celtic.

17. Odgovorio sam ti da te ne bi banovao zbog spema sa tim linkom, ali pošto si našao sada da glumataš sa ovim pitanjem i izmišljaš kako sam se iznervirao, a ti si tako kul lik, svako dalje objašnjavanje tebi bilo čega staje vezano i za ovo i za bilo šta ubuduće.

18. Pitanje modovima, proslijedite Kaizenu. Zašto se uvijek otvara prva,a ne zadnja stranica u svakoj temi? Tako bismo brže saznali gdje je pravo gnojenje i prepucavanje na forumu, svađe bi bile češće i žustrije, a moderatori bi imali pravo malo strijeljanje najvećih talenata. Srdačno vaš, Celtic.

Ето посласмо каизену питање, одговориће ти што прије могне.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.