Питање аутор - одговор модератор

1. Šta mislite o Đovakovom ispušavanju na OI u Riju 2016. i o njegovom nepojavljivanju na dočeku?

Da li je Đovak inteligenti manipulator ili je pak mutav?

Da li Lester može proći grupu?

2. озбиљно питам, шта је проблем са четом?

3. Pa je l tolki problem da uđeš i vidiš sam :P

džDDDD

4. Ne prikazuje prisutne, ne izbacuje postove, treba refres raditi

5. Proćiće grupu ali ispadaju najkasnije u četvrtini finala. Jebi ga brate, prvi put igraju veliko takmičenje plus obaveze oko domaće lige i kupa. Mislim da će biti baš zajebano da dođu do polufinala...

I kad sve to spojiš mislim da neće biti ni blizu kao što su bili prošle godine u EPL. Jebi ga ne samo što su imali faktor iznenađenja i hemiju u timu i rasterećenost od internacionalnih takmičenja nego su prošle godine i Čelsi i Manča bili ispod svih očekivanja a ove godine to neće biti slučaj (bar po pitanju Manče, ali mislim da će i Čelsi sa maestrom Konteom moći do top 4)

6. Raid čet - protiv komaraca

7. Zahtevam unban, banovan sam nepravedno. :`)

8. Jedan drug jedne moje sestre je povatao sve pokemone u Budvi i oko Budve, pa je bratu te moje sestre koji je i moj brat to veoma zasmetalo...

9. Obrisah sam sebi zadnju definiciju slucajno, zato sto telefon. Jel moze da se vrati?

10. Zašto je obrisana Grokova tema o jebanju, zašto gušite šalu?

11. Obratiti se Kaizenu za pitanja oko opravke sajta, ipak, on ima izvorni kod.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.