Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Šta mislite o Đovakovom ispušavanju na OI u Riju 2016. i o njegovom nepojavljivanju na dočeku?
Da li je Đovak inteligenti manipulator ili je pak mutav?
Da li Lester može proći grupu?
озбиљно питам, шта је проблем са четом?
Pa je l tolki problem da uđeš i vidiš sam :P
džDDDD
Raid čet.
Ne prikazuje prisutne, ne izbacuje postove, treba refres raditi
Jel radi radio?
Proćiće grupu ali ispadaju najkasnije u četvrtini finala. Jebi ga brate, prvi put igraju veliko takmičenje plus obaveze oko domaće lige i kupa. Mislim da će biti baš zajebano da dođu do polufinala...
I kad sve to spojiš mislim da neće biti ni blizu kao što su bili prošle godine u EPL. Jebi ga ne samo što su imali faktor iznenađenja i hemiju u timu i rasterećenost od internacionalnih takmičenja nego su prošle godine i Čelsi i Manča bili ispod svih očekivanja a ove godine to neće biti slučaj (bar po pitanju Manče, ali mislim da će i Čelsi sa maestrom Konteom moći do top 4)
Raid čet - protiv komaraca
Raid kuplung cet
Zahtevam unban, banovan sam nepravedno. :`)
Jedan drug jedne moje sestre je povatao sve pokemone u Budvi i oko Budve, pa je bratu te moje sestre koji je i moj brat to veoma zasmetalo...
Obrisah sam sebi zadnju definiciju slucajno, zato sto telefon. Jel moze da se vrati?
imaš pvt
Zašto je obrisana Grokova tema o jebanju, zašto gušite šalu?
Čet popravljen neka bude
Obratiti se Kaizenu za pitanja oko opravke sajta, ipak, on ima izvorni kod.