Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Šta mislite o Đovakovom ispušavanju na OI u Riju 2016. i o njegovom nepojavljivanju na dočeku?
Da li je Đovak inteligenti manipulator ili je pak mutav?
Da li Lester može proći grupu?
озбиљно питам, шта је проблем са четом?
Pa je l tolki problem da uđeš i vidiš sam :P
džDDDD
Raid čet.
Ne prikazuje prisutne, ne izbacuje postove, treba refres raditi
Jel radi radio?
Proćiće grupu ali ispadaju najkasnije u četvrtini finala. Jebi ga brate, prvi put igraju veliko takmičenje plus obaveze oko domaće lige i kupa. Mislim da će biti baš zajebano da dođu do polufinala...
I kad sve to spojiš mislim da neće biti ni blizu kao što su bili prošle godine u EPL. Jebi ga ne samo što su imali faktor iznenađenja i hemiju u timu i rasterećenost od internacionalnih takmičenja nego su prošle godine i Čelsi i Manča bili ispod svih očekivanja a ove godine to neće biti slučaj (bar po pitanju Manče, ali mislim da će i Čelsi sa maestrom Konteom moći do top 4)
Raid čet - protiv komaraca
Raid kuplung cet
Zahtevam unban, banovan sam nepravedno. :`)
Jedan drug jedne moje sestre je povatao sve pokemone u Budvi i oko Budve, pa je bratu te moje sestre koji je i moj brat to veoma zasmetalo...
Obrisah sam sebi zadnju definiciju slucajno, zato sto telefon. Jel moze da se vrati?
imaš pvt
Zašto je obrisana Grokova tema o jebanju, zašto gušite šalu?
Čet popravljen neka bude
Obratiti se Kaizenu za pitanja oko opravke sajta, ipak, on ima izvorni kod.